Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Μειώνονται από 1η Ιουλίου οι εργοδοτικές και ασφαλιστικές εισφορές – Τι προβλέπει η εγκύκλιος του ΙΚΑ

Εγκύκλιο στην οποία αναγράφονται αναλυτικά οδηγίες για τη μείωση των εργοδοτικών και ασφαλιστικών εισφορών από την 1η Ιουλίου 2014 και εφεξής έδωσε το ΙΚΑ.

Σύμφωνα με τη εγκύκλιο από 1/7/2014 καταργούνται οι εισφορές 1% που κατέβαλαν ο εργοδότης και ο ασφαλισμένος αντίστοιχα, υπέρ του Διανεμητικού Λογαριασμού Οικογενειακών Επιδομάτων Μισθωτών (ΔΛΟΕΜ), αλλά και η ειδική εισφορά 1% που κατέβαλε ο εργοδότης υπέρ στράτευσης για την επιδότηση των στρατευμένων μισθωτών.

Επίσης, από ....

Η νέα μόδα στα αντρικά… μαγιό στη Μύκονο! Δείτε τα από κοντά…. (PHOTOS)

Στην αρχή δεν καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται όμως η λαϊκή ρήση, «μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις!», μας έλυσε άμεσα την κάθε απορία. Η μόδα των «half-thong» μαγιό-των μαγιο που είναι μισό στρινγκ και προορίζεται για άνδρες- ξεκίνησε πέρσι όμως απέκτησε άμεσο και μεγάλο κοινό φέτος και βέβαια η αρχή έγινε στη Μύκονο!
Η μόδα προς το.....

ΦΑΡΣΑ: Θεσσαλονικιά μαθαίνει στον "αέρα" του ραδιοφώνου ότι ο σύντροφος της την κερατώνει. [ VIDEO ]


Τι μπορεί να μάθει μια γυναίκα από μια ραδιοφωνική εκπομπή; Μα φυσικά αν την απατάει ο σύντροφός της. Από μια απίστευτη φάρσα η "απατημένη" έμαθε από τον καλό της ότι ούτε λίγο ούτε πολύ έχει άλλη σχέση!

Αλλά η ιστορία έχει ως εξής: ....

Απάντηση Μερκούρη στα δημοσιεύματα για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Τριφυλίας


Επιστολή - απάντηση στο Θάρρος.

Τέλος στα επιχειρούμενα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες περι συγχώνευσης σχολικών μονάδων στον Δήμο Τριφυλίας βάζει με απαντητική του επιστολή προς τον Διευθυντή της Εφημερίδας ΘΑΡΡΟΣ ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Παιδείας Γιάννης Μερκούρης.

Στην επιστολή του ο κ. Μερκούρης αναφέρει ότι η αρμόδια επιτροπή παιδείας του Δήμου δεν έχει εισηγηθεί ΚΑΜΙΑ μεταβολή στην υφιστάμενη κατάσταση με τις σχολικές μονάδες, και αναφέρει την πραγματική υφιστάμενη κατάσταση που υπάρχει στον Δήμο.

Αναλυτικά η επιστολή - Απάντηση αναφέρει:....

Ένα καλοκαίρι παραμύθια στο Appolo Resort Art Hotel Κυπαρισσίας

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Ιουνίου 2014