Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Αγαπήνεια 2014. Το πρόγραμμα εορτασμού

Ο Δήμος Τριφυλίας οργανώνει στους Γαργαλιάνους την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014 εκδήλωση μνήμης, τα «Αγαπήνεια», προς τιμήν του Ήρωα Τέλλου Άγρα που υπήρξε από τις ηρωικότερες φυσιογνωμίες του Μακεδονικού Αγώνα.

Πρόκειται για τον πρωταγωνιστή του βιβλίου "Τά Μυστικά του Βάλτου" της Πηνελόπης Δέλτα, με το οποίο μεγάλωσαν γενιές καί γενιές. Η σύντομη ζωή του υπήρξε ένας συνεχής αγώνας για τα ιδανικά της πατρίδας, της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας.
Ο Σαράντος Αγαπηνός, όπως ήταν το .....

Έχουμε διάθεση να διορθώσουμε αδυναμίες ή όχι;

Γράφει η Αντωνία Μπούζα

Πομπώδεις εκφράσεις και χαρακτηρισμοί συνοδεύουν τα μόνιμα όχι των αντιπολιτεύσεων σε κάθε προτεινόμενη κυβερνητική αλλαγή ΟΤΙ κι αν αφορά αυτή.
Τι για Μερκελιστές ακούμε,τι για ξεπουλήματα, για προδοσίες, για δοσίλογους μνημονιακούς, για επερχόμενους τιμωρούς-πατριώτες και πολλά ακόμα που εκνευρίζουν κι απογοητεύουν τον Ελληνικό λαό, που βιώνει πραγματικά, δύσκολες κι επώδυνες καταστάσεις .

Τον εκνευρίζουν, διότι από το πολιτικό προσωπικό της Χώρας μας, ......

Εράνη Φιλιατρών: Παρελθόν από την ομάδα ο Ανδρέας Χρονόπουλος

Παρελθόν από την Εράνη αποτελεί από χθες ο Ανδρέας Χρονόπουλος καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και έτσι ο τελευταίος έλυσε το συμβόλαιο του και θα αναζητήσει αλλού ομάδα για να συνεχίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας .....

Η Κλήρωση της Ευρωλίγκα 2014-2015

Η πιο δύσκολη κλήρωση στην ιστορία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα είναι αυτή που προέκυψε για την πρώτη φάση της σεζόν 2014/15, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που είχε καλύτερη… αντιμετώπιση από τη Θεά Τύχη.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Ισπανίας Μπαρτσελόνα, τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, την πρωταθλήτρια Ιταλίας Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, την........

Οικογενειακό επίδομα ΟΑΕΔ: Από 13 Ιουλίου 2014 οι αιτήσεις

Ξεκινά την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών, για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων στους δικαιούχους, από τον ΟΑΕΔ.

Οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων έχουν προσδιοριστεί από την διοίκηση του Οργανισμού, ως εξής:......

Drift Show από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας


Το GTCC σε συνεργασία με την ΑΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, διοργανώνει την Κυριακή 20 Ιουλίου 2014 τον 3ο Αγώνα Επάθλου GTCC 2014,καθως και Grand prix και Drift show στην πίστα San Nicolas στην Καλαμάτα.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέλθουν στην πίστα μέχρι.......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Ιουλίου 2014