Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ο τζάμπα μάγκας και οι τζάμπα υποσχέσεις

Μετά την γνωστή «τζάμπα μαγκιά» του με το χαρτί της επιστράτευσής του, ο συμπαθής ως τηλεοπτικός συνδικαλιστικός αστέρας κ. Φωτόπουλος, ήρθε και στην Καλαμάτα για να δώσει ένα ακόμη μάθημα, που θα ζήλευαν ακόμη και οι μαθητευόμενοι μάγοι του ΣΥΡΙΖΑ, πως οι λύσεις είναι «απλές».

Ο εργαζόμενος ως συνδικαλιστής, που από τον Απρίλιο του 2012 βρίσκεται σε μόνιμη ειδική άδεια από την υπηρεσία του, επειδή εξελέγη εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ, ήρθε να μας μιλήσει για «σύγχρονη δουλεία και σκλαβιά», όταν ο ίδιος αγνοεί τον όρο εργασία εδώ και καιρό, εκπροσωπώντας εκ του ασφαλούς τους συναδέλφους του, που μοχθούν καθημερινά στη δουλειά τους.

Ο κ. Φωτόπουλος από το βήμα της παραλίας της Καλαμάτας, που......

Είσπραξη ασφαλιστικών εισφορών από την εφορία! - Κοινό σχέδιο των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας

- Μετά τη δήλωση εισοδήματος έρχεται η δήλωση ασφαλιστικών εισφορών
- Η Γ.Γ. Εσόδων θα αναλάβει την είσπραξη των ασφαλιστικών εισφορών
- Προσπαθούν να προλάβουν το κραχ στα Ταμεία από τη μείωση των εισφορών

Με δεδομένο ότι η .....

Αποσύρεται εμφιαλωμένο νερό "ΣΕΛΙ" - Εντοπίστηκε εντερόκοκκος!

Την άμεση απόσυρση του εμφιαλωμένου νερού «Σέλι» από την ελληνική αγορά απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), καθώς, έπειτα από δειγματοληψία για έλεγχο μικροβιακών παραμέτρων, ανιχνεύτηκε αποικία εντεροκόκκων.

Ειδικότερα, όπως ......

Οι έξυπνοι μετρητές της ΔΕΗ καταργούν τους έναντι λογαριασμούς

Εως τον Σεπτέμβριο θα έχουν υποβληθεί οι προσφορές και μέσα σε διάστημα 15 μηνών προβλέπεται να έχουν εγκατασταθεί 200.000 έξυπνοι μετρητές της ΔΕΗ σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, όπως προβλέπει η προκήρυξη του διαγωνισμού του ΔΕΔΔΗΕ που δημοσιεύτηκε.

Ο διαγωνισμός αφορά το πιλοτικό πρόγραμμα που θα προηγηθεί του .......

Σε πέντε δόσεις ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) Τέλος Αυγούστου η πρώτη

Ετοιμή είναι η ΓΓΔΕ για την η έκδοση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ . Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών το επικρατέστερο σενάριο σχετικά με την πληρωμή του νέου φόρου ακινήτων είναι ότι οι υπόχρεοι θα πρέπει να τον πληρώσουν σε πέντε και όχι σε έξι δόσεις όπως ισχύει σήμερα.

Σύμφωνα με τις ........

Μέσω e-mail το "ραντεβού" με την εφορία

Εκατομμύρια νοικοκυριά καλούνται να πληρώσουν από τις επόμενες ημέρες τον "λογαριασμό" των φετινών φορολογικών δηλώσεων και φυσικά τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων. Οι φορολογούμενοι θα ενημερωθούν μέσω e-mail για το φόρο εισοδήματος που θα πρέπει να πληρώσουν αλλά και για την προθεσμία των δόσεων.

Συνολικά, τα .......

Έρχονται και στην Ελλάδα οι… ψηφιακές κάλπες

Πόσο εφικτό είναι να πραγματοποιηθεί μία ψηφοφορία με τη συμμετοχή μερικών χιλιάδων ψηφοφόρων, οι οποίοι δεν θα χρειαστεί να μετακινηθούν από το σπίτι τους, που θα είναι αδιάβλητη και τα αποτελέσματά της θα είναι διαθέσιμα μέσα σε μισή ώρα από το πέρας της διαδικασίας;
Πολύ εφικτό, απαντούν οι ιθύνοντες του Εθνικού Δικτύου .......

Απο το 2017 οι ασφαλιστικές εισφορές θα εισπράττονται από την εφορία


Στο πλαίσιο των συνεχών μεταρρυθμίσεων και του οργανωτικού εξορθολογισμού του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας, υπεγράφη Κοινή Eγκύκλιος των υπουργών Οικονομικών κ. Γκ. Χαρδούβελη και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γ. Βρούτση, με την οποία υιοθετείται Κοινό Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του προγράμματος μεταρρύθμισης της είσπραξης των ασφαλιστικών εισφορών.

Με το παραπάνω Κοινό Σχέδιο Δράσης διαμορφώνεται ένα χρονοδιάγραμμα .....

Πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ για μεταβιβάσεις ακινήτων

Πιστοποιητικό πληρωμής του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων ( ΕΝΦΙΑ ) θα ζητά η εφορία στις μεταβιβάσεις ακινήτων. Αυτό προβλέπεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών που διευκρινίζει ότι σε κάθε πώληση, δωρεά, γονική παροχή ή κληρονομιά, ο φορολογούμενος υποχρεούται να προσκομίζει το πιστοποιητικό καταβολής του φόρου.

Με την εγκύκλιο παρέχονται ....

ΣΟΚ - Λυκόσκυλο τραυμάτισε κοριτσάκι 15 μηνών στην Κω

Επίθεση από λυκόσκυλο δέχτηκε ένα κοριτσάκι 15 μηνών από τη Λέρο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lerosnews.gr, το σκυλί, το οποίο ανήκει στην οικογένεια, κατακρεούργησε το μωρό στα γεννητικά όργανα και στην κάτω κοιλιακή χώρα.

Το κοριτσάκι .......

Ενημέρωση Μελισσοκόμων από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Κυπαρισσίας

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους Μελισσοκομικούς χειρισμούς κατά την διάρκεια του έτους για την Βασιλοτροφία την παραγωγή βασιλικού πολτού καθώς και για Εχθρούς και ασθένειες των μελισσών κατά τη διάρκεια του ταχύρυθμου εκπαιδευτικού τριημέρου που υλοποιεί ο ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» .

Η εκπαίδευση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Κέντρου ΔΗΜΗΤΡΑ ........

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 23-7-2014 ]

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 24ης Ιουλίου 2014