Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Συστέγαση και ηλεκτρονικά οι κενές θέσεις των φαρμακείων

Αλλαγές στο θέμα της ίδρυσης φαρμακείων περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή. Συγκεκριμένα, προβλέπει ότι θα αναρτώνται δύο φορές το χρόνο οι κενές θέσεις φαρμακείων με τους ενδιαφερόμενους να έχουν στη διάθεσή τους συγκεκριμένη διορία, ώστε να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση για άδεια ίδρυσης.

Οι Περιφερειακές ......

Παζάρι αντικών στην άνω πόλη Κυπαρισσίας

Παρά τις δυσοίωνες οικονομικές συνθήκες το περίφημο υπαίθριο παζάρι αντικών θα λειτουργήσει για 10η συνεχή χρονιά και φέτος στο Μεγάλο Καλντερίμι της Παλιάς Πόλης.
Το Πρόγραμμα για ......

Δεν φτάνει μόνο η αίτηση στο taxisnet για το ακατάσχετο

Δεν γλιτώνουν την ταλαιπωρία οι φορολογούμενοι που θα δηλώσουν στο Taxisnet τον τραπεζικό λογαριασμό που θέλουν να προστατέψουν από κατασχέσεις.
Η ηλεκτρονική εφαρμογή για τη «Δήλωση Ακατάσχετου Λογαριασμού» άνοιξε χθες, αλλά, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, οι πολίτες που θα δηλώσουν τον λογαριασμό τους θα πρέπει να τυπώσουν το αποδεικτικό της αίτησης και να το πάνε στην τράπεζα που διατηρούν τον λογαρριασμό

Σύμφωνα με ο Εθνος η επίσκεψη στην τράπεζα από τον ίδιο τον .......

ΔΕΗ: Προσωρινές διακοπές ρεύματος αύριο Πέμπτη 31 Ιουλίου. Δείτε τις περιοχές.

Προσωρινές διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθούν την ΠΕΜΠΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 και από ώρα 08:30 έως 15:00 λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τις παρακάτω περιοχές:......

Ο κ. Πετράκος και ο ΣΥΡΙΖΑ «κρύβονται» πίσω από την συντονιστική επιτροπή εργαζομένων – συνταξιούχων ΔΕΗ

Αγαπητά «ανώνυμα» μέλη της συντονιστικής επιτροπής, στις 25 Ιουλίου, με επιστολή μου σε όλα τα Μ.Μ.Ε. του νομού μας, απαντήσαμε στις προκλήσεις και το αντικυβερνητικό παραλήρημα των επίσημων προσκεκλημένων στην εκδήλωσή σας, κ. Φωτόπουλου και κ. Πετράκου.
Εκτός κι αν θεωρείτε ότι για να ασκήσουμε την κριτική μας, θα έπρεπε να πάρουμε την άδεια των διοργανωτών, που μετέτρεψαν την εν λόγω ενημερωτική εκδήλωση σε κομματική – αντικυβερνητική φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα συμπεράσματα που δήθεν αναδείχθηκαν ......

Προβληματισμός Αναγνώστριας για τις ακαδημίες της Εράνης

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ότι ανανεώνονται ή υπογράφονται τα καινούργια συμβόλαια των παικτών. Τι θα γίνει όμως με την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέι Κιούτακ, ο οποίος είχε αναλάβει την προηγούμενη σεζόν να προπονεί και τις ακαδημίες της Εράνης;
Κάθε χρόνο τα......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 30ης Ιουλίου 2014