Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Απάντηση Κατσούλα - Κανελλόπουλου στην επιστολή Κουκούμη για τους παιδικούς Σταθμούς και το ΕΣΠΑ των παιδικών σταθμών.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Απάντηση – Διάψευση για τις δηλώσεις κ. Κουκούμη από τους:....

Η ΝΕΡΙΤ πελάτης της Digea έως το 2015

Πλήρης επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ του περιοδικού τον περασμένο μήνα. Το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ έδωσε το πράσινο φως και ο διεθνής διαγωνισμός για την προμήθεια 335 πομπών ψηφιακής τηλεόρασης δημοσιεύθηκε με κόστος 5.430.000 ευρώ. Παράλληλα βγήκε στη δημοσιότητα ο πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια πομπών προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στην ψηφιακή μετάβαση της Αττικής και του Έβρου.

Για την Πελοπόννησο η ΝΕΡΙΤ δεν .....

Ραντάρ και κάμερες στα διόδια του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου Καλαμάτας

Συστήματα καταγραφής και βεβαίωσης παραβάσεων τροχαίας, με ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές στους σταθμούς διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας, θα τοποθετηθούν, έπειτα από έγκριση του περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή, Βασίλη Γεωργακόπουλου.
Σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε ο υποστράτηγος, ραντάρ καταγραφής για την παράβαση της μη καταβολής τέλους διοδίων, αλλά και σχετικές πινακίδες σήμανσης, θα τοποθετηθούν στα εξής σημεία:

Σαράντος Κουκούμης: Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Τριφυλίας εκτός ΕΣΠΑ Υπάρχουν ευθύνες;

Μεγάλη αβεβαιότητα, αναστάτωση αλλά και αγανάκτηση επικρατεί αυτές τις ημέρες στους γονείς του Δήμου Τριφυλίας που έχουν παιδιά για φοίτηση στους Παιδικούς Σταθμούς, που πληροφορήθηκαν ότι οι τέσσερις Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου (Γαργαλιάνων, Φιλιατρών, Κυπαρισσίας και Κοπανακίου) έμειναν οριστικά εκτός ΕΣΠΑ, αλλά και στους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς και κυρίως στους Συμβασιούχους που περίμεναν να ανανεωθεί η σύμβασή τους, με την υπαγωγή των παιδικών Σταθμών στο νέο ΕΣΠΑ για τη νέα σχολική περίοδο 2014 - 2015.

Οι ευθύνες - πρωτίστως πολιτικές - είναι τεράστιες και βαραίνουν όλους ......

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ

Αγώνες σκάκι, με ελεύθερη συμμετοχή, διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών στο πάρκο της Βλαχέρνας, το τριήμερο 6, 7 & 8 Αυγούστου 2014.
Θα υπάρχουν δύο όμιλοι, ένας για παιδιά Δημοτικού και ένας για τις μεγαλύτερες ηλικίες.
Θα γίνουν 5 γύροι και ο χρόνος σκέψης θα είναι 30 λεπτά ανά παίκτη με προσαύξηση 10 δευτερολέπτων για κάθε κίνηση.
Θα δοθούν μετάλλια στους τρεις πρώτους της γενικής κατάταξης και στις τρεις πρώτες γυναίκες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Στο ΚΕΠ Φιλιατρών τηλ.: 2761033144
Αποστολόπουλος Παναγιώτης τηλ.: 27610-33151


Ενημέρωση για τη δήλωση λογαριασμού στο taxisnet

Άνοιξε χθες 30/7 η εφαρμογή του taxisnet προκειμένου οι φορολογούμενοι να δηλώσουν έναν ακατάσχετο από την εφορία λογαριασμό για ποσό μέχρι 1.500 ευρώ. Θα πρέπει να μπουν στην αρχική σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και στη συνέχεια να επιλέξουν την ένδειξη «Δήλωση Ακατάσχετου Λογαριασμού».
Αφού συμπληρώνουν .....

Κίνδυνος αύξησης δημοτικών τελών – Κίνημα ανυπακοής στους ΟΤΑ

Οι πρώτες αντιδράσεις δημάρχων και περιφερειαρχών στην πρόβλεψη για τα υποχρεωτικά πλεονάσματα που καλούνται να επιτυγχάνουν από το 2015 οι περιφέρειες και οι δήμοι της χώρας δείχνουν ότι δεν θα είναι εύκολη υπόθεση η συμμόρφωση στις οδηγίες κατάρτισης του ......

Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωση βαθμών για τα ΤΕΦΑΑ

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου http://exams.it.minedu.gov.gr/tefaa από σήμερα, 31/07/2014, αναρτώνται οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ.

Βαθμός επίδοσης ......

Δήμος Τριφυλίας: Το τελικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του καλοκαιριού 2014

Το πρόγραμμα υπάρχει στα Δημαρχεία μπορείτε να το προμηθευτείτε και από κει.

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 30-7-2014 ]

Πέτρος Τατούλης: «Μέχρι το τέλος του 2014 πρέπει να παραδοθεί στους πολίτες η γέφυρα της Τσακώνας»

«Μέχρι τέλος του 2014 και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα, η γέφυρα της Τσακώνας θα έχει ολοκληρωθεί και θα έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία, ώστε τον επόμενο χειμώνα να μη γίνεται χρήση της παράκαμψης» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, σύμφωνα με την ενημέρωση της........

Φιλιατρά: Δηλητηρίασαν οικόσιτο σκυλί.

Χθές το πρωί δηλητηρίασαν σκυλί σε γειτονιά κοντά στον Άγιο Αθανάσιο. Ο ιδιοκτήτης του άτυχου ζώου εξέφρασε την οργή και τη λύπη του και συγκεκριμένα ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δηλητηριάζουν ζώο που έχει στην κατοχή του!
Το περιστατικό .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 31ης Ιουλίου 2014