Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

PHILOMENA

PHILOMENA
[ PHILOMENA ]

Του Στίβεν Φρίαρς

Με τους: Τζούντι Ντεντς, Στιβ Κούγκαν, Σόφι Κένεντι Κλαρκ

Είδος: Δραματική
Προβολές: 8 , 9 , 10 , 11 Αυγούστου
Ωρα προβολής: 21:45
Τόπος: Αίθριο Δημαρχείου Φιλιατρών

ΥΠΟΘΕΣΗ: .......

Το ωράριο εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων στις υπηρεσίες του ΙΚΑ

Τις ώρες Εισόδου του κοινού στις Διοικητικές Υπηρεσίες του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων –Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Μισθωτών ( ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ) κάνει γνωστές με εγκύκλιο της η Διοίκηση του Ιδρύματος Ειδικότερα το ωράριο συναλλαγής των υπηρεσιών του ΙΚΑ με το κοινό διαμορφώνεται ως εξής: Α΄. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ: .....

Οδηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ για τον ιό Έμπολα


Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υγείας με τη συμμετοχή στελεχών των ΚΕΕΛΠΝΟ και άλλων παραγόντων για την αντιμετώπιση του ιού Έμπολα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, η Ελλάδα εμφανίζει χαμηλό βαθμό επικινδυνότητας σε ό,τι αφορά τον κίνδυνο εισόδου του ιού στη χώρα, ωστόσο κρίνεται σκόπιμο να αυστηροποιηθούν οι ταξιδιωτικές οδηγίες προς το γενικό πληθυσμό και να ενισχυθεί το επίπεδο ετοιμότητας στις πύλες εισόδου. Μετά τη σύσκεψη καταγράφηκαν τρεις συγκεκριμένες συστάσεις προς πολίτες και εμπλεκόμενους φορείς, σύμφωνα με τις οποίες: .......

Σεπτέμβριο η δόση του ΕΝΦΙΑ εκτύπωση στο gsis

Αναβάλλεται κατά έναν μήνα η καταβολή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.
Η εκτύπωση του.....

Αναβάλλεται για ένα μήνα η καταβολή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ

Μετά τη γενική κατακραυγή η κυβέρνηση αποφάσισε την αναβολή της πληρωμής της πρώτης δόσης του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων κατά ένα μήνα, ώστε να διορθωθούν τα λάθη και να γίνουν οι αναγκαίες προσαρμογές από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

Την ανακοίνωση έκανε .....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 6-8-2014 ]

Τουρισμός ναι....αλλά όχι μόνο!

Γράφει η Αντωνία Μπούζα

Εν μέσω θέρους, η οικονομική κρίση φαντάζει πιο δυσβάσταχτη για τα Ελληνικά νοικοκυριά, που έχουν επιβαρυνθεί υπέρογκα με τους συνεχείς φόρους, σε ότι περιουσιακό στοιχείο απέκτησαν με κόπο και μόχθο. Η επιβάρυνση αυτή έγινε ορατή στις εποχιακές δραστηριότητες, όπως είναι ο κλασσικός θερινός τουρισμός μας, με τον εσωτερικό τουρισμό να παρουσιάζει πτώση κατά 50%, σύμφωνα με επίσημα χείλη.

Συγχρόνως έγιναν ορατές .....

Ανοκκτό το Κάστρο της Καλαμάτας την βραδιά της Πανεσελλήνου 10 Αυγούστου

«Το αυγουστιάτικο φεγγάρι στο Κάστρο της Καλαμάτας»

Η 26η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΥΠ.ΠΟ.A. για την αυγουστιάτικη πανσέληνο, την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014, θα ανοίξει για το κοινό το Κάστρο της Καλαμάτας από τις 22:00 έως τις 02:00

Οι επισκέπτες .....

Αγρίλης - ΟΦΑ: Πρόσκληση στον καθιερωμένο χορό.


Ατακτη υποχώρηση του ΥΠΟΙΚ μετά το ναυάγιο με τον ΕΝΦΙΑ -Πώς θα υπολογιστεί

Μετά το χάος που δημιουργήθηκε από τα κραυγαλέα λάθη στον ΕΝΦΙΑ και τα απανωτά «εγκεφαλικά» που προκάλεσαν σε πολλούς φορολογούμενους που είδαν πως η Εφορία τους καλεί να πληρώσουν χρυσάφι για μικρά χωράφια το ΥΠΟΙΚ έκανε όπισθεν ολοταχώς και με εντολή του Αντώνη Σαμαρά- όπως ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών- ο φόρος θα υπολογιστεί με τις περσινές αξίες γης.

Με αυτή την .....

Εράνη Φιλιατρών: Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την 3η μέρα προπόνησης.

Το πρόγραμμα της εντατικής προετοιμασία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Κώστα Λυμπερόπουλου, γυμναστή Νίκου Δημητρακόπουλου και βοηθού Χρήστου Αρβανιταντώνη συνεχίζεται.
Παρακολουθήστε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα σε Slide Show από την 3η μέρα προπόνησης.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 7ης Αυγούστου 2014