Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Α.Τ. Φιλιατρών: Ανακοίνωση για τους κατόχους κυνηγετικών όπλων με ληγμένες άδειες κατοχής




Νομιμοποιήστε τα αδήλωτα κυνηγετικά όπλα χωρίς πρόστιμα

Τις ευνοϊκότατες ρυθμίσεις για τη νομιμοποίηση αδήλωτων κυνηγετικών όπλων και την ανανέωση αδειών πού έχουν λήξει, επισημαίνει με ανακοίνωσή του το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να παροτρύνει τους πολίτες να δηλώσουν τα όπλα τους, αφενός για να δοθεί μια διέξοδος σε όσους κατέχουν τέτοια όπλα και δεν ήξεραν τι να κάνουν και αφετέρου να γνωρίζουν κατά το δυνατόν οι Αρχές τι όπλα κυκλοφορούν.

Οι σχετικές διατάξεις περιλαμβάνονται στους νόμους 4249/2014, για .....

Διορθώθηκε η ημερομηνία πληρωμής του ΕΝΦΙΑ στο Taxisnet

Διορθώθηκε η ημερομηνία πληρωμής του ΕΝΦΙΑ στα εκκαθαριστικά του νέου φόρου ακινήτων στο taxisnet για την καταβολή της 1ης δόσης σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων μετά και την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας στη Βουλή.

Οι υπόχρεοι όμως....

Περιοδεία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια στην Τριφυλία [ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO ]

Από την Τριφυλίας και συγκεκριμένα από την Κυπαρισσία ξεκίνησε την διήμερη περιοδεία του στην Μεσσηνία ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, όπου σήμερα από το πρωί επισκέπτεται αστυνομικές και Πυροσβεστικές μονάδες του Νομού, και ενημερώνεται για τα προβλήματα που υπάρχουν σε κα΄θε μονάδα ξεχωριστά.

Ο Υπουργός πήγε στην Αστυνομική υποδιεύθυνση Κυπαρισσίας .....

Φιλιατρά: Αποχαιρέτησαν Δήμαρχο Τριφυλίας και Πρόεδρο Δ.Ε. Φιλιατρών

Οι Δημοτικοί Υπάλληλοι της Δ.Ε. Φιλιατρών αποχαιρέτησαν το Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κων/νο Κόλλια και τον Πρόεδρο της Δημ. Ενότητας κ. Χαρ/μπο Στάμο, εν όψει της λήξης της Δημοτικής θητείας, σε συνάντηση στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στα Φιλιατρά με κεράσματα και ανταλλαγή δώρων, χθες το μεσημέρι 28 Αυγούστου.

Ο Δήμαρχος και ο ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 29ης Αυγούστου 2014



29 Αυγούστου: ''Forest Rock Party'' στο δάσος της Ευαγγελίστριας Βάλτας

TO ROCK PARTY 
ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΑ 
ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ