Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη Δημοτικών Συμβούλων σε σχολεία των Φιλιατρών

Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Τριφυλίας κ. Παπαθεοδοσίου Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Φιλιατρών κ. Φαρμάκης Παναγιώτης καθώς και οι εκλεγμένοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι της Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης, κ.κ. Πούλος Αναστάσιος, Σαρμαντζής Δημήτριος, Ασημακόπουλος Γεώργιος, Στεργιόπουλος .....

Φιλιατρά: Πρώτο κουδούνι για την νέα σχολική χρονιά. [ SlideShow + Video ]

Το πρώτο κουδούνι για την νέα σχολική χρονιά, χτύπησε σήμερα το πρωί σε όλη την χώρα για εκατομμύρια μαθητές και μαθήτριες σε κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης.
Στα Φιλιατρά τελέστηκε στον χώρο του Γυμνασίου ο καθιερωμένος Αγιασμός, από τον εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Φιλιατρών πατέρα Γεώργιο Καλύβα όπου παρευρέθηκαν οι μαθητές του λυκείου και του Γυμνασίου οι δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτης Σαρμαντζής, Αναστάσιος Πούλος, οι τοπικοί Σύμβουλοι Χαράλαμπος Καναλουπίτης, Γιώργος Κωτσάκης, και η Σωτηρία Μαρκούλια και εκπρόσωποι του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Η διευθύντρια του Λυκείου Μαρία Μπαρμποπουλου μιλώντας προς ......

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ!!!!!!!

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγη ώρα οι αποφάσεις για τις ενστάσεις που αφορούσαν πρώτα και κύρια την εκλογή του Παναγιώτη Κατσίβελα στην θέση του δημάρχου Τριφυλίας αλλά και για τον δημοτικό σύμβουλο της ΔΕ Γαργαλιάνων Αλέξανδρο Τζωρτζίνη.

Το Εκλογοδικείο ....

Πότε θα ανέβουν στο taxisnet τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ

Με την ψήφιση αύριο - εκτός απροόπτου - της τροπολογίας για τον φόρο ακινήτων που κατατέθηκε στην βουλή αφού είχε δοθεί μετάθεση της ημέρας ώστε να συζητηθεί περισσότερο χρόνο θα ξεκινήσουν από την ΓΓΔΕ να γίνονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την ανάρτηση στο taxisnet των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη στιγμή που θα ψηφιστεί η ......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 10-9-2014 ]

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 11ης Σεπτεμβρίου 2014