Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Κύπελλο Μεσσηνίας: Αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της φάσης των "8"

Ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα οι πρώτοι αγώνες της 4ης φάσης (φάση των 8) του Κυπέλλου Μεσσηνίας.
Η Εράνη κατάερε να κερδίσει τον εντός έδρας αγώνα με το Διαβολίτσι με σκορ 1-0 και απόκτησε σημαντικό προβάδισμα για το εισιτήριο για τα προημιτελικά.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ηλεκτρονικά πλέον η ανανέωση της κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίναι η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στον ΟΑΕΔ αφού μέσω του διαδικτύου θα μπορούν σε λίγες ημέρες,οι άνεργοι εγγεγραμμένοι του ΟΑΕΔ να κάνουν την ανενώση της κάρτας ανεργίας τους .

Το μέτρο αφορά ......

ΟΓΑ: Σύνταξη στα 62 αντί στα 67 με 40 χρόνια ασφάλισης

Τροπολογία με την οποία αναγνωρίζεται η δυνατότητα συνταξιοδότησης των αγροτών ασφαλισμένων του ΟΓΑ με τη συμπλήρωση 40 ετών ασφάλισης και του 62ου έτους ηλικίας τους και οχι στα 67 κατατέθηκε στη Βουλή από τους συναρμόδιους υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών.

Το σημερινό .....

Στο Τaxisnet τα ειδοποιητήρια για τον ΕΝΦΙΑ

Από το βράδυ της Παρασκευής η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ανεβάζει στο Taxisnet τα διορθωμένα ειδοποιητήρια του ΕΝΦΙΑ για τους φορολογούμενους.
Τρεις ημέρες ......

Τι εισφορά αλληλεγγύης θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι το 2015

Τη μείωση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης κατά 30% από το 2015 και για το σύνολο του έτους προωθεί τελικά η κυβέρνηση. Τα σενάρια που ήθελαν η μείωση να είναι σε ποσοστό 50% απομακρύνονται, καθώς το οικονομικό επιτελείο έχει την «γνώμη» ότι το υψηλότερο δημοσιονομικό κόστος θα φέρει την άρνηση της τρόικας.

Σύμφωνα με την .......

Στις Πανελλήνιες του 2015 το μάθημα της Πληροφορικής

Ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος από το Καστελόριζο εξήγγειλε την επανεισαγωγή της Πληροφορικής ως εξεταζόμενο μάθημα. Η απόφαση αλλάζει τις τεχνικές ισορροπίες του συστήματος, καθώς ο κ. Λοβέρδος δεν ανακοίνωσε το μάθημα το οποίο θα αντικατασταθεί από την Πληροφορική.
Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Παιδείας και τα ΑΕΙ έχουν ολιγωρήσει .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Σεπτεμβρίου 2014