Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Τοπικό Συμβούλιο Φιλιατρών: Υπερψήφισαν την δημιουργία του ΙΕΚ στα Φιλιατρά. [ VIDEO ]

Θετική ψήφο από όλα τα μέλη του τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών πήρε χθες βράδυ το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών να δημιουργηθεί το Δημόσιο ΙΕΚ στα Φιλιατρά και όχι στην Κυπαρισσία.

Αναφερόμενος στο ....

Ο Αυτοδιοικητικός “Καλλικράτης” μπορεί να γίνει για την Κυβέρνηση “Καρεκλο-κράτης”…

Το μείζον ζήτημα που έχει ανακύψει με την επίσημη πρόθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να επισπευσθούν οι εθνικές εκλογές χρησιμοποιώντας την ανάδειξη του νέου Προέδρου, καθώς και οι ασθενείς σεναριακές προβλέψεις των κομμάτων της συγκυβέρνησης για την συμπλήρωση των 180 αναγκαίων ψήφων, οδηγούν τη χώρα σε μια «επαχθέστατη» προεκλογική περίοδο, μεγαλύτερη των έξι μηνών.

Φυσικά οι νέες ....

Μπάμπης Βωβός: Στις 15 Ιανουαρίου η εξέταση του σχεδίου εξυγίανσης

Αναβολή λίγων μηνών πήρε η εξέταση από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών των σχεδίων εξυγίανσης της εταιρείας Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική. Τελικά αποφασίστηκε να εξεταστεί η υπόθεση στις 15 Ιανουαρίου αν και είχε προγραμματιστεί για σήμερα, ωστόσο, λόγω φόρτου εργασίας του Πρωτοδικείου Αθηνών η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε.
Τις δύο αιτήσεις .....

Ερχεται σε λίγες ημέρες το νέο 10ευρω

Νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ θα κυκλοφορεί από την ερχόμενη Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου. Το νέο τραπεζογραμμάτιο θα αναγνωρίζεται εύκολα καθώς το σχέδιο του είναι παρόμοιο με το σχέδιο του αντίστοιχου τραπεζογραμματίου της πρώτης σειράς.
Για τον σχεδιασμό του ....

Φοιτητικό επίδομα νέοι δικαιούχοι

Πιστώσεις ύψους 5,5 εκατ. ευρώ για το στεγαστικό Φοιτητικό επίδομα σε οικογένειες που τα παιδιά τους σπουδάζουν μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, ενέκρινε το υπουργείο Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, ......

Και επίσημα τέλος η ανανέωση πιστοποιητικών γνώσης υπολογιστών

Σε πλήρη ισχύ είναι πλέον η διάταξη του νόμου που καταργεί την ανανέωση των πιστοποιητικών γνώσης υπολογιστών σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και καταργεί το μέτρο που ταλαιπωρούσε τόσα χρόνια τους πολίτες με το εν λόγω πιστοποιητικό.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εγκύκλιο με ισχύ, από 30.6.2014,....

Απόφαση του Αρείου Πάγου για τον υπολογισμό επιδόματος αδείας, δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα


Για τον υπολογισμό του επιδόματος αδείας, του δώρου Χριστουγέννων και του δώρου Πάσχα, λαμβάνονται υπόψη εκτός από τις τακτικές αποδοχές, όλες οι πρόσθετες ή οι συμπληρωματικές τακτικές παροχές. Την απόφαση αυτή έλαβε το Β1΄ Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, με αφορμή σχετική υπόθεση του ΟΤΕ.

Ως προσαύξηση νοείται οποιαδήποτε άλλη πρόσθετη εργοδοτική παροχή, .....

Ισπανική «παρέμβαση» στο δημοψήφισμα της Σκωτίας…

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Αύριο Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 οι Σκωτσέζοι προσέρχονται στις κάλπες σε ένα ιστορικό δημοψήφισμα καλούμενοι να ψηφίσουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην απόσχιση της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο και την γένεση ενός Ανεξάρτητου Έθνους.
Τα επιχειρήματα ......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 16-9-2014 ]

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 17ης Σεπτεμβρίου 2014



Απάντηση Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών στον Σαράντο Κουκούμη για το ΙΕΚ στα Φιλιατρά.

Μετά την δημοισίευση της τοποθέτησης Κουκούμη σχετικά με την συζήτηση της Παρασκευής για την ίδρυση του ΙΕΚ στα Φιλιατρά οΕμπορικός Σύλλογος απάντησε στην τοποθέτηση Κουκούμη για το θέμα:.......