Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Γαργαλιάνοι: Το πρόγραμμα εορτασμού του Πολιούχου των Γαργαλιάνων Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου

Κλίκ στο πρόγραμμα εορτασμού


Gargalianoi On Line

Πρόστιμο 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στην ΓΓΠΣ

Δημόσιο κατά δημοσίου. Ο λόγος για το μεγαλύτερο πρόστιμο που επέβαλε ποτέ η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και «παραβάτης» ήταν η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων από την οποία το 2012 διέρρευσαν φορολογικά στοιχεία περισσότερων των 2,5 εκατ. φορολογουμένων

Κατά την ενημέρωση......

Έως τέλος Οκτωβρίου η ανανέωση από τους δήμους για τις άδειες λαϊκών αγορών

Tην αναγκαιότητα να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την ανανέωση των αδειών στις λαϊκές αγορές επισημαίνει με έγγραφό της προς τους δήμους και τις εμπλεκόμενες περιφέρειες η γενική γραμματεία Εμπορίου.

Στο έγγραφο ......

Το χθεσινβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 22-9-2014 ]

HD και συνδρομητικά θέλουν οι πανελλαδικοί σταθμοί

Νέα δεδομένα για τα ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας δημιουργεί η ολοκλήρωση της ψηφιακής μετάβασης στη χώρα. Κάθε τηλεοπτικός σταθμός έχει τα δικά του σχέδια. Η τηλεόραση του ΣΚΑΙ που διαθέτει ήδη υψηλής αξίας τεχνολογικό εξοπλισμό, φέρεται έτοιμη να εκπέμψει κανάλι υψηλής ευκρίνειας.

Ένα σχέδιο που ......

ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., Déjà vu!..

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Εξήντα στους εκατό νέους στην Ελλάδα της τρόικα και της κυανοπράσινης Συγκυβέρνησης, βιώνουν την καθημερινότητά τους μακριά από χώρους απασχόλησης που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΝΕ…

Πίνουν τον καφέ τους (και ευτυχώς μόνο ένα μικρό ποσοστό καπνίζουν τα τσιγάρα που «στρίβουν» μόνοι τους) ξοδεύοντας προσεκτικά ένα διαρκώς μειούμενο «χαρτζιλίκι» που προέρχεται από το υστέρημα των γονιών και τη μειωμένη σύνταξη των παππούδων καθώς «μεροκάματο…γιοκ!»
Είχα τις προάλλες .....

Παναγιώτης Κατσίβελας, ο δήμαρχος Τριφυλίας απαντά στο "Θ", αποκαλύπτει και παίρνει θέση για όλους και για όλα!

«Πολλές συνήθειες του παρελθόντος θα αλλάξουν!», τονίζει, αναφερόμενος στην οικονομική διαχείριση, ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ απαντώντας στα ερωτήματα του «Θ», σημειώνει ότι οι αναθέσεις θα γίνονται έπειτα από κατάθεση κλειστών προσφορών.
Επίσης, αποκαλύπτει .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 23ης Σεπτεμβρίου 2014



Ελλάδα: Ξεκίνησε από τα ξημερώματα η Φθινοπωρινή ισημερία

Στην φθινοπωρινή ισημερία μπήκαμε από σήμερα τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 05:29 στο βόρειο ημισφαίριο, όπου ανήκει και η Ελλάδα, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη του φετινού φθινοπώρου, ενώ αντίστοιχα στο νότιο ημισφαίριο θα αρχίσει η άνοιξη.

Στην ισημερία, ......