Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΗ: Διακοπή ρεύματος την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Προσωρινή διακοπή στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 και από ώρα 09:30 έως 11:00 στην Κυπαρισσία λόγω ανάγκης εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο ηλεκτρισμού.

Επίσης την ίδια μέρα ......

Νέα τροπή στην υπόθεση της σύγκρουσης του αυτοκινήτου με το άλογο

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της σύγκρουσης του αυτοκινήτου με το άλογο στο Γαργαλιάνους, το απόγευμα της Τρίτης καθώς εμπλέκετε και τρίτο άλογο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το άλογο το οποίο χτύπησε το αυτοκίνητο δεν ήταν δεμένο στην καρότσα του αγροτικού, αλλά ακολουθούσε το αγροτικό που είχε δεμένα τα δύο άλογα!

Το άλογο το .......

Πρόωρες εκλογές (πιθανότατα) στις 22 Μαρτίου!

Η τραγική εικόνα που παρουσίασε η Βουλή κατά τη χθεσινή, πρώτη ημέρα συζήτησης για τη διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, σε συνδυασμό με την αρνητική στάση του ΚΚΕ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Δημοκρατικής Αριστεράς διαμορφώνουν σκηνικό πρόωρων εκλογών τον Μάρτιο του 2015.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο .....

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου [Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη] και ειδικότερα εντός της σήραγγας Αρτεμισίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, από την Χ/θ 138,100 έως την χ/θ 139,500 (σήραγγα Αρτεμισίου, στην κατεύθυνση προς Αθήνα), με στόχο την ομαλή κυκλοφορία οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, ..........

Πότε θα δοθεί η πρώτη δόση για την ενιαία ενίσχυση 2014

«Με την Κοινή Αγροτική Πολιτική που μπαίνει σε εφαρμογή από 1.1.2015 επιβάλλεται να κάνουμε μια νέα αρχή. Είναι επιτακτική η ανάγκη να ξεπεραστούν συγκεκριμένα προβλήματα που χρονίζουν.
Έτσι θα δώσουμε στην αγροτιά την απαραίτητη δύναμη για να σηκώσει μεγάλο βάρος για την ανασυγκρότηση της χώρας.
Η πληρωμή για την ενιαία ενίσχυση 2014 θα γίνει και φέτος σε δύο δόσεις η μία τον Οκτώβριο και η Δεύτερη τον Δεκέμβριο»

Αυτό τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ......

Ο ετήσιος εμβολιασμός κατά της γρίπης είναι ο καλύτερος τρόπος προφύλαξης

Ο ετήσιος εμβολιασμός κατά της γρίπης είναι ο καλύτερος τρόπος προφύλαξης από τη νόσο, ιδιαίτερα για τα άτομα που ανήκουν στις ομάδες αυξημένου κινδύνου, επισημαίνει με ανακοίνωσή του το ΚΕΕΛΠΝΟ με αφορμή την επικείμενη «δύσκολη» χειμερινή περίοδο.
Σύμφωνα με το ......

Φιλιατρά - Φουρναράκειο: Πρόσκληση για Δωρεάν Αξιολόγηση Σωματικής Κατάστασης.

H εταιρεία NATURAM Δημόπουλος Παν. σε συνεργασία με την ομάδα υποστήριξης συνεργατών Focus Group στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης για τον υγιεινό τρόπο ζωής, σας προσκαλεί για..........

Φιλιατρά: Ξεκίνησαν τα μαθήματα σκακιού

Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου ξεκίνησαν τα μαθήματα Σκάκι που διοργανώνει και φέτος ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών, κάθε Σάββατο απόγευμα, στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο, για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, αλλά και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται να μυηθεί στις αρχές του πνευματικού αυτού παιγχνιδιού.
Το ποσό των .....

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΑΠΑΤΗΣΤΕ κ. ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΕ.

Γράφει: ο Αντώνης .Α. Αντωνόπουλος

Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ
Α΄ Αντιπρόεδρος ΠΣΑΤ

Διάβασα μετά προσοχής την «Απάντηση-Διάψευση» του προέδρου στον φορέα Κοινωνικής προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας, κ. Ζαχαρία Κανελλόπουλου, σχετικά με την χρήση του κλειστού σταδίου της Κυπαρισσίας από τα σωματεία της πόλης, που γράφτηκε από μένα προ ημερών στο «Newsmessinia»
Εκεί που θα έπρεπε να στείλει την επιλεκτική-απάντηση του ο .....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ OPEN [ 8-10-2014 ]

Φθινοπωρινές λοιμώξεις του αναπνευστικού και μέτρα προστασίας

Οι λοιμώξεις του αναπνευστικού ταλαιπωρούν κάθε χρόνο πολύ κόσμο, αυξάνοντας σιγά – σιγά τη συχνότητα τους από το φθινόπωρο προς το χειμώνα. Αποκορύφωμα αυτής της έξαρσης των λοιμώξεων αποτελεί η γρίπη η οποία εμφανίζεται συνήθως στη χώρα μας από τα τέλη Ιανουαρίου μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Οι μικροορανισμοί ......

Εκλογές ΠΕΔ: Τα τελικά αποτελέσματα και οι σταυροί!

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» σας ενημερώνει για τις εξελίξεις.

Συνολικά κατατέθηκαν ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 9ης Οκτωβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα