Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Φιλιατρά: Αναποδογύρισε όχημα στην στροφή του Αγρίλη

Τροχαίο ατύχημα με υλικές μόνο ζημιές έγινε λίγα λεπτά με τα τις 12:30 το μεσημέρι στην στροφή του Αγρίλη έξω από τα Φιλιατρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ....

Χαλάει ο καιρός. Έντονες καταιγίδες από την Παρασκευή

Χαλάει ο καιρός την Παρασκευή, σύμφωνα με το δελτίο καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με έντονες καταιγίδες σε όλη την χώρα που θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή.
Μέχρι την Παρασκευή πάντως η θερμοκρασία θα ανεβαίνει ενώ οι νότιοι άνεμοι θα ευνοήσουν την μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Αναλυτικά η γενική πρόγνωση καιρού για τις επόμενες ημέρες:

Φιλιατρά: Σε απόγνωση οι παραγωγοί για τη Λαϊκή Αγορά, θα πάνε στην Εισαγγελία…

Σε απόγνωση βρίσκονται οι παραγωγοί της περιοχής των Φιλιατρών για την κατάσταση που επικρατεί, όπως λένε, στη Λαϊκή Αγορά της πόλης! Η Λαϊκή, εδώ και χρόνια, λειτουργεί κάθε Σάββατο πρωί, ενώ από τις 2 Νοεμβρίου του 2011 το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας έχει πάρει απόφαση με την οποία ενέκρινε αποφάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Οικονομικής Επιτροπής, εγκρίνοντας και, ουσιαστικά, θεσπίζοντας και θέτοντας σε ισχύ τον Κανονισμό Λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς Φιλιατρών, σύμφωνα με την αριθ. 38 /2011 απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών.

Μέχρι σήμερα, πάντως, τρία ολόκληρα χρόνια μετά, και παρά τις .....

Οι αλλαγές στα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια [ Συνημμένο ]

Σε ό,τι αφορά στο σχέδιο νόμου που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια οι ρυθμίσεις όπως είπε ο κ. Δένδιας αφορούν 180.000 επιχειρήσεις εκ των οποίων ο συντριπτικός όγκος που ωφελούνται είναι μικρές (περίπου 165.000) και περίπου 900 είναι οι πολύ μεγάλες και μεταξύ αυτών είναι και αγροτικές επιχειρήσεις.

Όλες όμως, όπως σημείωσε ο υπουργός, θα έχουν μία δεύτερη ......

Οι αλλαγές στα κόκκινα στεγαστικά δάνεια [ Συνημμένο ]

Η ρύθμιση προβλέπει τη μείωση κατά 30% της αξίας του ακινήτου βάσει της οποίας είχε συναφθεί το αρχικό δάνειο και τον διαχωρισμό του δανείου σε δύο τμήματα.

Σε προχωρημένο στάδιο .....

Ανα όχημα η εκτύπωση των τελών κυκλοφορίας στο gsis

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΓΓΠΣ για τα τέλη κυκλοφορίας που έχουν ανέβει στο gsis σχετικά με οχήματα που είναι συνιδιοκτησία δύο ατόμων όπως για παράδειγμα στην περίπτωση συζύγων. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις εκτυπώνονται και πληρώνονται μόνο από τον έναν συνιδιοκτήτη

Συγκεκριμένα η .....

Τέλος στις παράνομες ελληνοποιήσεις κρέατος με το πρόγραμμα ΑΡΤΕΜΙΣ

«Το πρόγραμμα «ΑΡΤΕΜΙΣ» μπαίνει σε εφαρμογή μέσα στο Νοέμβριο. Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση και με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρεοπωλών, η οποία είναι αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια.
Η πλήρης λειτουργία .....

Ερχεται ο βαρύτερος χειμώνας της 10ετίας στην Ελλάδα

Ο πιο ψυχρός χειμώνας της τελευταίας 10ετίας στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια εκτιμάται ότι θα είναι ο φετινός, καθώς ήδη έχουν πέσει αρκετά χιόνια από τις 22 Οκτωβρίου και έχουν καταγραφεί θερμοκρασίες που συνήθως σημειώνονται στη καρδιά του χειμώνα.

Ο φετινός χειμώνας ....

Το χθεσινοβραινό ελτίο εδιήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 2-11-2014 ]

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Νοεμβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα



Φιλιατρά: Διακοπή νερού μέχρι το μεσημέρι

Λόγω έκτακτης βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην πόλη των Φιλιατρών σήμερα, ημέρα Δευτέρα 03/11/2014 και ώρα 9:00 π.μ. έως 14:00.
Το συνεργείο θα .....