Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Πέτρος Τατούλης: «Αλλάζουμε την εικόνα σε όλη την Πελοπόννησο»

«Εργοτάξιο» χαρακτήρισε την Πελοπόννησο στο σύνολό της ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατά την αυτοψία που πραγματοποίησε στο οδικό τμήμα πριν το Στενό Αρκαδίας, το οποίο βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης, τονίζοντας παράλληλα ότι «ολοκληρώνουμε σημαντικές παρεμβάσεις στο συμπληρωματικό οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς».

Ο Περιφερειάρχης ......

Γαργαλιάνοι: Έσπασε συρματόσχοινο ασανσέρ σε ιχθυοπωλείο! Τραυματίστηκε γυναίκα

Ο Θεός έβαλε το χέρι Του και προστάτεψε την άτυχη σύζυγο ιχθυοπώλη που βρισκόταν μέσα στο ασανσέρ του ιχθυοπωλείου που διαθέτουν στην «αγορά» των Γαργαλιάνων, αφού έσπασε το συρματόσχοινο και ο κλωβός έπεσε με πάταγο στο τσιμέντο του υπογείου! Το γεγονός σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 σήμερα το πρωί, Τρίτη 4 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες .......

Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου

Κλειστά θα είναι αύριο, Τετάρτη, τα σχολεία σε όλη τη χώρα (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), καθώς θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών.

Τα σχολεία δεν θα .....

Διανομή φρούτων από το Σύλλογο Πολυτέκνων.

Το Δ.Σ. του συλλόγου σας ενημερώνει οτι από την Παρασκευή 07-Νοέμβρη να γίνει διανομή φρούτων στους πολυτεκνους μέλη του Συλλόγου μας.

Παρακαλούμε τα μέλη μας .....

Οικογενειακά επιδόματα 2015: Έως τις 18 Νοεμβρίου οι αιτήσεις.

Στις 18 Δεκεμβρίου θα εισπράξουν το οικογενειακό επίδομα που τους αναλογεί, μαζί με την πληρωμή του τέταρτου τριμήνου, όσοι δικαιούχοι υποβάλλουν αίτηση Α21 έως τις 18 Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητή του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), Ξενοφώντα Βεργίνη.

Παράλληλα, η ......

Η Νέα επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Τριφυλίας [ Λίστα με ονόματα ]

Συγκροτήθηκε από τον Δήμο τριφυλίας η επιτροπή διαβούλευσης που λειτουργεί στον Δ¨ημο ως συμβουλευτικό όργανο ύστερα από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 24 Οκτωβρίου 2014, ενώ δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια η σύνθεση της νέας Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Τριφυλίας.

Ρόλος της επιτροπής ......

Συντάξεις ΙΚΑ Δεκεμβρίου 2014

Στις 27/11/2014 θα πληρωθούν τις συντάξεις του Δεκεμβρίου οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ ενώ μαζί με την σύνταξη οι δικαιούχοι θα πάρουν και το επίδομα αεροθεραπείας

Ειδικότερα ......

Το οργισμένο τηλεφώνημα Σαμαρά σε Δένδια και Χαρδούβελη

Την οργή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά φαίνεται ότι προκάλεσαν ο Νίκος Δένδιας και ο Γκίκας Χαρδούβελης, με αφορμή ένα… χαμένο κονδύλι 100 εκατομμυρίων ευρώ, από την πλευρά γερμανικής τράπεζας, για τη στήριξη ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Όπως γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη .....

Κλειστή σήμερα το βράδυ η Εθνική οδός Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα λόγω άσκησης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για Άσκηση ετοιμότητας στην περιοχή της Σήραγγας Αρτεμισίου θα γίνουν από την 21.00 ώρα της Τρίτης (04-11-2014) έως και την 06.00 ώρα της Τετάρτης (05-11-2014), στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα.

Σύμφωνα με την ....

Αυτός είναι ο νέος ιός στο Facebook: Τι προκαλεί στο κομπιούτερ και πώς μπορείτε να απαλλαγείτε [εικόνες]

Από την Κυριακή το βράδυ, σχεδόν όλοι οι χρήστες του Facebook δέχονται απανωτά μηνύματα στο inbox τους τα οποία έχουν τη μορφή ενός βίντεο με τη φωτογραφία του προφίλ τους. Μόνο που δεν είναι ένα... αθώο βίντεο, αλλά ένα κακόβουλο λογισμικό που προσβάλει τον υπολογιστή, αν κάποιος προσπαθήσει να το ανοίξει.

Ο συγκεκριμένος ιός .....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών εκφράζει την λύπη της για το κείμενο παρέμβασης μιας μικρής ομάδας που αυτοαποκαλείται Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, μιας ένα κείμενο άκομψο, αντιδεοντολογικό και ύποπτο απέναντι σε έναν συνάδελφο που έχει υπηρετήσει εδώ και 30 και πλέον χρόνια ανιδιοτελώς, την Ελληνική Κινηματογραφία.
Το έργο του για όσους το γνωρίζουν είναι και επώνυμο και δημιουργικό και κοσμείται και από μια θητεία 14 χρόνων Προεδρίας της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών και τον τιμούν με εμπιστοσύνη εκατοντάδες συνάδελφοί του.

Με αυτήν της την κίνηση η Ακαδημία θέλει να διατάξει τον Υπουργό, να .....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων της ελεύθερης ΕΡΤ [ 3-11-2014 ]

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 3-11-2014 ]

Τέλος τα τεκμήρια διαβίωσης το 2015 - Μειώνονται οι φόροι σε εισοδήματα, ακίνητα, επιχειρηματικά κέρδη - Τέλη κυκλοφορίας Ι.Χ. «με το μήνα»

Σταδιακή μείωση των φόρων στα εισοδήματα, τα ακίνητα και τα επιχειρηματικά κέρδη αλλά και κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης από το 2015 καθώς και της ποινικής δίωξης για τους οφειλέτες του Δημοσίου προανήγγειλε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.

Επίσης ο υφυπουργός ....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 4ης Νοεμβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα