Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Περισσότερο live αθλητικό θέαμα με 7 κανάλια OTE SPORT σε HD

-Νέο κανάλι OTE SPORT 6HD - σε HD τα OTE SPORT 4 & 5
-Τον Δεκέμβριο η μετάδοση και του OTE SPORT Highlights HD


Ακόμη πλουσιότερο αθλητικό θέαμα μόνο σε υψηλή ευκρίνεια και περισσότερες ζωντανές μεταδόσεις σε αποκλειστικότητα, θα απολαμβάνουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV με τα 7 ΗD κανάλια OTE SPORT. Πρεμιέρα κάνει το νέο κανάλι OTE SPORT 6ΗD, που φιλοξενεί το ......

ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ 2.734 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΦΜ...

Με εντολή του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννη Βρούτση, οι διοικητές συγκεκριμένων ασφαλιστικών ταμείων καλούνται να προβούν σε αναστολή καταβολής 2.734 διαγεγραμμένων συντάξεων, των οποίων οι αναγραφόμενοι ΑΦΜ ήταν λάθος όπως αποδείχτηκε, μετά από διασταύρωση των στοιχείων 4.5 εκατ. συντάξεων περίπου με τη Γενική Γραμματεία Δημoσίων Εσόδων.

Ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης έκανε σχετικά την παρακάτω δήλωση:......

Όλες οι λεπτομέρειες για την κατάργηση των επικυρωμένων αντιγράφων

Όπως είναι γνωστό έχει καταργηθεί η υποχρέωση υποβολής πρωτοτύπων ή επικυρωμένων αντιγράφων των εγγράφων που έχουν εκδοθεί από τις δημόσιες υπηρεσίες και τους φορείς που υπάγονται στη συγκεκριμένη ρύθμιση.

Σήμερα ανακοινώθηκε η.....

ΕΝΦΙΑ και φόρος εισοδήματος στη ρύθμιση χρεών με 100 δόσεις

Εως το τέλος της εβδομάδας ανοίγει στο taxisnet η εφαρμογή για την υπαγωγή στη ρύθμιση χρεών στο Δημόσιο. Διαβάστε πως μπορείτε να βάλετε στη ρύθμιση τον ΕΝΦΙΑ και τις δόσεις της Εφορίας.

Στο ΦΕΚ δημοσιεύτηκε ....

Τέλος τα Βιβλιάρια Υγείας! Δείτε πότε και με τι θα αντικατασταθούν!

Παρελθόν θα αποτελούν σε λίγο καιρό τα γνώριμα σε όλους μας βιβλιάρια υγείας.

Μπορεί τα βιβλιάρια υγείας να είναι οικεία κυρίως στους ηλικιωμένους δεδομένου ότι υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, η χώρα μας όμως φαίνεται πως σκοπεύει να εκσυγχρονιστεί ελεώ και τρόικας.

Τους επόμενους μήνες αναμένεται να δημιουργηθεί η ηλεκτρονική ......

Γαργαλιάνοι: Γυναίκα πλαστογράφησε σφραγίδα για να πάρει επίδομα του ΟΓΑ

Μια γυναίκα, καταγόμενη από τη Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων, φέρεται να πλαστογράφησε σφραγίδα, επιχειρώντας να τύχει καταβολή επιδόματος του ΟΓΑ.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να πλαστογράφησε σφραγίδα με το ονοματεπώνυμο υπαλλήλου του Δήμου στο ΚΕΠ της Κυπαρισσίας, την οποία και έβαλε σε έγγραφο.

Ωστόσο, χθες, όταν πήγε στο ΚΕΠ της Κυπαρισσίας, για κάποια άλλα .....

Σήμερα η Α' δόση της Ενιαίας Ενίσχυσης σε 700.000 παραγωγούς

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να κατατεθούν σήμερα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε περίπου 700.000 αγρότες και κτηνοτρόφους σε όλη τη χώρα τα ποσά που αντιστοιχούν στην πρώτη δόση της Ενιαίας Ενίσχυσης, συνολικού ύψους κοντά στα 900 εκατομμύρια ευρώ.

Η δεύτερη δόση της .....

Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στον Ενικό με τον Νίκο Χατζηνικολάου [ 3 Video ]

Η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, οι εξελίξεις στην εξωτερική πολιτική, οι «κόκκινες γραμμές» για τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή Νότη Μαριά, ο οποίος έκανε λόγο για μνημονιακή διολίσθηση του κόμματος, βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο επίκεντρο της συνέντευξης του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στον Νίκο Χατζηνικολάου, «στον Ενικό» και το Star.

Για την πρότασή του να παραιτηθεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ......

Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες στον Σύλλογο Αυλωνιτών Τριφυλίας



Πρόσκληση για Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες καλεί για την Κυριακή 23 Νοεμβρίου και ώρα 11 το πρώι τα μέλη του ο Σύλλογος Αυλωνιτών Τριφυλίας .

Στην πρόσκληση που υπογράφουν ο πρόεδρος Σπύρος Τρουπάκης και ....

Με λουκέτο απειλείται το Χαμόγελο του Παιδιού


Ως "ταφόπλακα" για τα 13 σπίτια που λειτουργεί ο σύλλογος "Το Χαμόγελο του Παιδιού" παρέχοντας φροντίδα και ασφάλεια σε 330 παιδιά, χαρακτήρισε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος την πρόσφατη απόφαση του υπουργείου Εργασίας σχετικά με τις προϋποθέσεις για την ίδρυση και λειτουργία φορέων παιδικής προστασίας.

Γιορτάζοντας από τη μια τα 20 χρόνια τού "Χαμόγελου", ανησυχώντας .....

Σωτήρης Γιαννόπουλος: Τοποθέτηση – Εισήγηση για την ανασύνταξη του Τεχνικού Προγράμματος 2015 της Δημοτικής Κοινότητας Κυπαρισσίας

Εισαγωγή:

Η κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος, όπως και η σύνταξη του Προϋπολογισμού ενός δήμου, αποτελεί κορυφαία θεσμική διαδικασία αφού ουσιαστικά σε αυτό αποτυπώνονται η αντίληψη, η βούληση, η πολιτική θέση των αιρετών εκπροσώπων των πολιτών για τα προβλήματα και τις ανάγκες του κάθε τόπου, αλλά και ο σχεδιασμός, ο προγραμματισμός και η προοπτική ανάπτυξης κάθε δήμου και Δημοτικής και Τοπικής Κοινότητας!
Δυστυχώς, διαπιστώνω με λύπη, ....

Ομοφωνία για κλείσιμο ΧΑΔΑ στο Δ.Σ. Τριφυλίας

Απόφαση, κατά πλειοψηφία, για την επικαιροποίηση και επαναβεβαίωση της απόφασης του Σώματος του 2012 για (προσωρινή) Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων έλαβε στην προχθεσινή έκτακτη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Παράλληλα, ομόφωνα .....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 11ης Νοεμβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα