Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Γαργαλιάνοι - Βάλτα [ Φωτογραφίες και Video ]

Ξεκίνησαν σήμερα στις 10 το πρωί οι εργασίες ασαλτόστρωσης στα τμήματα που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο οδόστρωμα στον δρόμου συνδέει τους Γαργαλιάνους με την Βάλτα,
Οι εργασίες αποκατάστασης .....

Ποιοι αγρότες θα επιστρέψουν τις επιδοτήσεις του πακέτου Χατζηγάκη

Μεγαλοαγρότες πρωταγωνίστησαν στο πάρτι των παράνομων αποζημιώσεων που δόθηκαν το 2009 μέσω ΕΛΓΑ με το περίφημο πακέτο Χατζηγάκη.

Τώρα οι μεγαλοπαραγωγοί αυτοί αναμένεται να κληθούν να επιστρέψουν και μάλιστα εντόκως τα χρήματα, καθώς έπειτα από πρόσφατες επιτόπιες αυτοψίες του ΕΛΓΑ ολοκληρώνεται μια νέα .....

Εβδομάδα «ηλεκτρονικού εμπορίου» με εκπτώσεις απο τα e-shops

Εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου οργανώνει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου Ε.Σ.Η.Ε. (Greek eCommerce Association GR.EC.A.) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Η εβδομάδα ......

Επίδομα θέρμανσης 2015. Μέχρι την Τετάρτη 26 /11 η καταβολή του

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών, ότι ξεκινούν οι πληρωμές στους 595.000 δικαιούχους του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης. Σύμφωνα με τη διευθύντρια της Γενικής Γραμματείας Εσόδων, Σ. Σεχπερίδου έως την Τετάρτη το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης θα μπει στους λογαριασμούς τους των δικαιούχων.

Πηγές του υπουργείου ......

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 24 Νοεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου 2014 εφημερεύει το φαρμακείο:

Πηνελόπη Σεραφείμ

Tηλ: 2761 0 32 102

Κιν. 698 17 54 204

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 24ης Νοεμβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα