Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

19 Δεκεμβρίου Σβήνει το αναλογικό σήμα από την Κεφαλλονιά. Ποιές θα είναι οι συχνότητες λήψης.

ΗΔΗ ξεκίνησαν οι δοκιμές

Στο 4ο Περιοχικό switch Off περνά τις επόμενες ημέρες η Digea καθώς το αναλογικό σήμα από τον Αίνο Κεαλλονιάς που καλύπτει ΚΑΙ την περιοχή μας περνά στην ιστορία δίνοντας την θέση του στο τζαμάτο ψηφιακό σήμα της Digea.

To 4o (προτελευταίο switch Off) θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου και εκτός του Αίνου Κεφαλλονιάς το ψηφιακό σήμα θα καλύψει και Βόρεια Ηπειρωτική, Κεντρική Δυτική Ελλάδα και Ιόνια Νησιά. [ Σχετική ΚΥΑ εδώ ]

Τηρώντας το χρονοδιάγραμμα της επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ......

Συνάντηση Κατσίβελα Μπέζου για τις δομές Υγείας στην Τριφυλία [ Video ]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα είχε σήμερα το μεσημέρι ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ. Γιώγος Μπέζος για τις δομές υγείας στην Τριφυλία, και την πορεία που έχει πάρει η αναδιαρρύθμιση του .....

Οι Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις στην Κυπαρισσία

Ξεκινούν σήμερα στην Κυπαρισσία οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστπουγέννων και της Πρωτοχροινιάς με την φωταγώγηση του Δέντρου στην αγορά της Κυπαρισσίας.

Για τις εορταστικές μέρες που έρχονται ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης κατάρτισε το παρακάτω πρόγραμμα εκδηλώσεων

Ηλεία: Έσερνε 2 χιλιόμετρα με το Ι.Χ. του, σκυλί για να το σκοτώσει! (φωτο)

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ηλεία και ιδιαίτερα στην τοπική κοινότητα του Πύργου απο το απίστευτο συμβάν που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρη.
Κάτοικοι του Σκουροχωρίου Ηλείας κάλεσαν τον Φιλοζωϊκό Σύλλογο Πύργου καθώς κάποιος κάτοικος έσερνε έναν σκύλο με το Ι.Χ. του από τον οικισμό μέχρι το δάσος της Σκαφιδιάς, απόσταση περίπου 2 χιλιόμετρα.
Η άσφαλτος αλλά και .....

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Διπλή θα είναι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 και 19:30 αντίστοιχα.

Την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Καλκαβούρας περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: ....

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 12ης Δεκεμβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα