Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Φιλιατρά: Ενημέρωση Τσίγγανου στα παιδιά της Δ' Τάξης του 3ου Δημοτικού σχολείου για την ανακύκλωση

Την Τέταρτη τάξη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Τσίγγανος συνοδευόμενος από την προϊσταμένη καθαριότηατς κ. Ζωής Πετροπούλου με αφορμή ένα γράμμα που έλαβε η Δημοτική ενότητα Φιλιατρών από τους μαθητές για να ενημερώσει τα παιδιά σχετικά με την επικείμενη έναρξη του προγράμματος ανακύκλωσης στον Δήμο Τριφυλίας.

Ο κ. Τσίγγανος με χαρά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και σήμερα το .....

Νέο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου της καρδιολογικής κλινικής στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και το πρωί πραγματοποιήθηκαν η πρώτη στεφανιογραφία και η πρώτη αγγειοπλαστική, που ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία, από την ομάδα των επεμβατικών καρδιολόγων, Νικόλαου Μπουρουμπούλη, διευθυντή ΕΣΥ και τους επιμελητές ΕΣΥ, Ιωάννη Παπαδόπουλο και Αλέξανδρο Κατράνη, παρουσία του συντονιστή διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής, Δημήτρη Χρυσού.

Το Αιμοδυναμικό ......

ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ…(PHOTO)

Την ώρα που η τρομολαγνεία στη χώρα μας καλά κρατεί από τις δηλώσεις των κυβερνώντων οι οποίοι έχουν προβλέψει πως σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση όλα τα κακά του κόσμου θα βρουν καταφύγιο στην Ελλάδα, ο λαός δεν χάνει το χιούμορ του.

Στο πλαίσιο αυτών .....

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ριδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 15-12-2014 ]

Τριφυλία: Πληρώιθηκαν οι προ ενστάσεις των δικαιούχων παραγωγών της ΔΑΟΚ Τριφυλίας στη δράση «1.1 Βιολογική Γεωργία – Διετής Παράταση»

Σήμερα Tρίτη 16-12-2014 πραγματοποιήθηκε η πληρωμή προ ενστάσεων των δικαιούχων παραγωγών της ΔΑΟΚ Τριφυλίας στη δράση «1.1 Βιολογική Γεωργία – Διετής Παράταση » του Π.Α.Α 2007-2013 και ειδικότερα αφορά την πρόσκληση 080294/17-11-2011.

Η Αναλυτική Ονομαστική .....

Έτοιμος ο ΟΠΕΚΕΠΕ για Πληρωμή των αγροτικών επιδοτήσεων εναίας ενίσχυσης

Έτοιμος είναι ο ΟΠΕΚΕΠΕ για να στείλει τις καταστάσεις για την πληρωμή της εξόφλησης της ενιαίας ενίσχυσης, όπου όπως όλα δείχνουν θα γίνει την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου και θα καταβληθεί σε περίπου 670.000 δικαιούχους η β δόση του «τσεκ»

Στις 22/12 ημέρα ......

ΕΜΥ: 'Έκτακτο δελτίο για βροχές και καταιγίδες απο το βράδυ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα από τις βραδινές ώρες και από τη δυτική χώρα με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Πιο συγκεκριμένα:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθν. Οδό Αθηνών - Κορίνθου

Λόγω εκτέλεσης εργασιών τοποθέτησης νέας γέφυρας σήμανσης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα κατωτέρω τμήματα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, σήμερα και αύριο, ως εξής:

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ πλήρωσε δικαιούχους αγρότες

Σε ακόμη μια πληρωμή προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ συνεχίζοντας το σερί των πληρωμών αυτές τις ημέρες σε νέους αγρότες και δικαιούχους προγραμμάτων αγροτικής ανάπτυξης

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε ότι ....

Φιλιατρά: Ψήφισμα από φορείς της πόλης για το ΚΑΦΚΑ

Την 04η .12.2014 ο τηλεοπτικός σταθμός STAR πρόβαλε ρεπορτάζ για το Κέντρο Αποθεραπείας, Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Φιλιατρών (ΚΑΦΚΑ), κατά τη διάρκεια του οποίου καταδείχθηκαν οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης των φιλοξενούμενων στο εν λόγω Κέντρο Αποκατάστασης, ασθενών.

Με αφορμή το .....

Φιλιατρά: Σε ζεστή ατμόσφαιρα άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο [ VIDEO ]

Σε μια όμορη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε απόψε στην κεντρική πλατεία Kαποδίστρια στα Φιλιατρά, το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Οι εκδηλώσεις είχαν ξεκινήσει από τις 17:30 το απόγευμα στα σπιτάκια του Άγιου Βασίλη με φωτογραφήσεις παιδιών με τον Άγιο βασίλη, παιχνίδια με με ζογκλέρ, παιδιά που έκαναν Face painting, ξυλοπόδαρους, ξωτικά που έκαναν τα παιδιά να διασκεάσουν και να χαρούν.

Η Βραδιά διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών, την Δημοτική ενότητα, τον Αγροτικό Σύλλογο, τον Αθλητικό Σύλλογο ΕΡΑΝΗ, τον Σύλλογο Φιλοπροόδων, τον Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων, την Φιλοζωϊκή Τριφυλίας και επαγγελαμτίες της πόλης.
Ξεχωριστή αναφορά, έγινε στους ηλεκτρολόγους που ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 16ης Δεκεμβρίου 2014

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα