Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ο 936 ΞΕΝΑΓΗΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ στις εγκαταστάσεις του Ράδιο Κυπαρισσία 936 πραγματοποίησαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι μαθητές Β τάξης του Ενιαίου Λυκείου Κυπαρισσίας στα πλαίσια του προγράμματος με θέμα 'Οικονομία μέσα από την μουσική' με την ομάδα μαθητών που την συγκροτούν.
Η ξενάγηση έγινε ......

στα στούντιο του σταθμού τα οποία εκσυγχρονίζονται και σύντομα θα είναι σε ένα νέο χώρο ευρωπαικών προδιαγραφών.

Υπεύθυνη καθηγήτρια της βιωματικής ομάδας για το εγχείρημα του σχολείου είναι η καθηγήτρια Αικατερίνη Γαλάνη ενώ η ομάδα αποτελείται από 15 μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Ενημερώθηκαν τόσο από τον νεαρό υπεύθυνο προγράμματος του Σταθμού Νίκο Μπαρτζελιώτη αλλά και από τον υπεύθυνο λειτουργίας για την παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών, την διαχρονικότητα της μουσικής, αλλά και την σημασία της μουσικής στο σύγχρονο κόσμο. Τα παιδιά έμειναν ενθουσιασμένα από τις γνώσεις που αποκόμισαν ενώ το απόσταγμα της θεματικής ενότητας που συγκροτούν θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα στο κοινό του σχολείου και της κοινωνίας.

Τέλος οι μαθητές της Β τάξης εξέφρασαν την επιθυμία να κάνουν μια εκπομπή με βάση την βιωματική ομάδα που συγκρότησαν καθώς το Ράδιο 936 στηρίζει τις προσπάθειες των εκπαιδευτικών βαθμίδων της περιοχής μας με δράσεις και ημερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.