Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι οι τράπεζες θα πληρώνουν τον φόρο στις τραπεζικές συναλλαγές.

Η πρόταση Τσίπρα ήταν οι τράπεζες να πληρώνουν τον φόρο στις τραπεζικές συναλλαγές αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην Νέα Δημοκρατία σε σχετική ανακοίνωση που μίλαγε ότι ο παραπάνω φόρος έχει εξαγγελθεί από τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται λόγος για νέα ......

ψέματα της ΝΔ, και στόχευσή της για πλήρη διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων αφού δεν αρκείται στη ζημιά που έχουν ήδη υποστεί μέσω του PSI και της εφιαλτικής ανεργίας που οδήγησε στην κατάρρευση των εσόδων τους.

«Τώρα προσπαθούν να διαστρεβλώσουν πλήρως μια πρόταση για τη διάσωσή των ασφαλιστικών ταμείων. Η μονταζιέρα του κ. Σαμαρά “ξέχασε” να αναφέρει ότι η υπό διαβούλευση πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εισφορά επί των πιστωτικών συναλλαγών θα “επιβαρύνει αποκλειστικώς τα πιστωτικά ιδρύματα και θα περιορίζεται σ’ ένα μικρό ποσοστό επί της αξίας των συναλλαγών” όπως ρητά αναφέρεται στην ομιλία του Αλ. Τσίπρα.

Επομένως σε καμία περίπτωση δεν αφορά τους καταθέτες. Μόνο το ψέμα και η λάσπη τους έχει απομείνει για να υπερασπιστούν την καταστροφική τους πολιτική.» ολοκληρώνει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΟΛΙΟ
Και αν αύριο ως κυβέρνηση πει τα αντίθετα??? ΠΟΙΟΣ μας διασφαλίζει ότι θα γίνει έτσι όπως τα λένε και όχι τα αντίθετα, όταν εδώ και χρόνια ΟΛΟΙ οι πολιτικοί που κυβέρνησαν, προεκλογικά μας έλεγαν ψέματα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.