Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΝΔ: Το μεσημέρι τα ψηφοδέλτια, ποια ονόματα ακούγονται

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά συνεδριάζει από τις 11 το πρωί η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, με αντικείμενο την επικύρωση των ψηφοδελτίων του κόμματος, τα οποία στη συνέχεια θα δοθούν στη δημοσιότητα.

Εκτός από τα .....

ονόματα-έκπληξη της Άντζελας Γκερέκου (Κέρκυρα) και Βασίλη Οικονόμου (Επικρατείας), κύκλοι της ΝΔ σημειώνουν ότι δεν αναμένονται άλλες μεταγραφές από κόμματα που ανταγωνίζονται τη ΝΔ στην κάλπη.

Πάντως, ο κύκλος της διεύρυνσης, όπως αναφέρουν Τα Νέα της Παρασκευής, περιλαμβάνει τον Άγη Βερούτη από τη Δράση (Β' Αθηνών), ο οποίος δεν ακολούθησε τον πρόεδρο Θ.Σκυλακάκη στο Ποτάμι.

Οριστικοποιήθηκε και η Νόνη Δούνια (Α' Πειραιά), ενώ ο καρδιολόγος Χριστόδουλος Στεφανάδης θα μετακινηθεί στην μονοεδρική της Σάμου.

Επισημοποιήθηκε επίσης η Εύη Τατούλη (κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη) στην Αρκαδία.

Σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας, οι μέχρι τώρα πληροφορίες του Φιλιατρά News αναφέρουν ότι Εκτός του Αντώνη Σαμαρά όπου θα είναι υποψήφιος στην Μεσσηνία και την Α' Θεσσαλονίκης, τα υπόλοιπα ονόματα είναι αυτό του νυν Αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά, Της Περιερειακής Συμβούλου Αντωνίας Μπούζα, Του Πολιτευτή Μεσσηνίας Μίλτου Χρυσομάλλη, και του νυν Υφυπουργού Εθνικής Αμυνας Ιωάννη Λαμπρόπουλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.