Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΤΩΝΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ!!!

Βιάζεται πολύ ο Σαμαράς, πάρα πολύ... Η μόνη του έγνοια είναι προφανώς να καταστραφεί η χώρα για να δικαιωθεί στα περί «αριστερής παρένθεσης». Πολύ κακό για έναν πατριώτη όπως ο Αντώνης...

Εχθές Δευτέρα 16/02/2015 και εν μέσω σκληρών διαπραγματεύσεων, ο αρχηγός της ΝΔ έκρινε σκόπιμο – αντί να πάρει τηλέφωνο τον Α. Τσίπρα – να συνομιλήσει με τον Βαγγέλη Βενιζέλο και τον Σταύρο Θεοδωράκη και να διαρρέουν στη συνέχεια τους προβληματισμούς τους ως δήθεν «φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις».
Ομολογουμένως θέλει πολύ θάρρος και ......

θράσος να έχεις φέρει τη χώρα στο χείλος του γκρεμού γυρίζοντάς την επί δυο χρόνια σε πυραμιδική ύφεση και κατόπιν εορτής να εμφανίζεσαι ως... δύναμη σταθερότητας, επειδή ήσουν απλά υποτακτικός και «yes man».
Όσο ακριβώς θράσος απαιτείται για να μην παραδώσεις το Μαξίμου στον επόμενο πρωθυπουργό και να μην σηκωθείς όρθιος όταν σου προτάσσει το χέρι για χειραψία...

Που ακούστηκε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενόσω η πατρίδα του μάχεται να καταστρώνει «φράξια» αναντίον του πρωθυπουργού με άλλους αρχηγούς της αντιπολίτευσης;

Ο άλλος δε, ο «πρωταγωνιστής» ήθελε και να συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών για να δει τη φάτσα του στο Προεδρικό Μέγαρο «σε πλάνο κόντρ μπλονζέ με babe τριπόδι και βάθος πεδίου».
Ήθελε δηλαδή ο Σταύρακας να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις και να μεταβεί ο πρωθυπουργός της χώρας να τον ενημερώσει για να του πει ο Σταύρακας πως θα διαπραγματευτεί. Μιλάμε για την απόλυτη τρέλα όλων αυτών των «σαλτιμπάγκων» που βρέθηκαν στην πολιτική για να ικανοποιήσουν το υπερ-εγώ τους και τα σύνδρομα ναρκισσισμού από τα οποία πάσχουν.

Θα μπορούσε λοιπόν ο Αντώνης Σαμαράς ως «γνήσιος πατριώτης» να πάρει τηλέφωνο τον πρωθυπουργό της χώρας και να του διαμηνύσει πως σύσσωμη η αντιπολίτευση είναι στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης (κι όχι του ΣΥΡΙΖΑ) για να βρεθεί μια δίκαιη και βιώσιμη λύση για τον τόπο μας.
Είναι να απορεί κανείς για ποιο λόγο ο Αντώνης Σαμαράς κατηγορεί την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της, όταν ο ίδιος προ ολίγων μηνών αρνήθηκε (και καλά έκανε) να δεχθεί τις πιέσεις των Ευρωπαίων και να υπογράψει νέο πρόγραμμα και νέο μνημόνιο.

Δεν μπορεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επικροτεί κείμενο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που αναφέρει ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι «ο Έλληνας πρωθυπουργός Α. Τσίπρας στέκεται εμπόδιο στο μέλλον του ελληνικού λαού».

Ο κ. Σαμαράς και οι συν αυτώ πρέπει επιτέλους να διαλέξουν πλευρά. Είναι με την Ελλάδα ή με τους δανειστές;
Κι αν είναι με τους «από εκεί» καλύτερα εχθές να έπαιρνε απευθείας τον Ντάισελμπλουμ...
Κάποιος πρέπει να του πει ότι δεν μπορείς να είσαι και με το... χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα...

Αγαπητέ Αντώνη, αν δεν στο έχει πει ο Χρύσανθος και η «Ομάδα Αλήθεια», οι πλευρές που αντιμάχονται στο Eurogroup είναι δύο: Ο ελληνικός λαός και οι εκπρόσωποι των δανειστών!
Για αυτό λοιπόν ανέβα στο «πατριδόμετρο» που μόνος σου έφτιαξες και πες μας προς τα που γέρνει η ζυγαριά...


newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.