Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Τρώνε τον Σαμαρά: Είναι οριστικό! Φεύγουν απο την ΝΔ Πολιτική Άνοιξη και ΛΑ.Ο.Σ

Το χτεσινό δείπνο των κορυφαίων στελεχών της ΝΔ σφράγισε τη νέα εποχή στην κεντροδεξιά παράταξη. Παίρνουν τα κλειδιά της τωρινής ηγεσίας.

Δεν είναι τι .....

ακριβώς είπαν και πώς το διατύπωσαν (είναι προφανές), αλλά η σημειολογία και ανθρωπογεωγραφία της συνάντησης. Απουσίαζαν οι λίγοι πια «κοντινοί» βουλευτές του Σαμαρά, απουσίαζαν οι πρώην βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ Γεωργιάδης και Βορίδης.

Συμμετείχαν μόνο οι αυθεντικοί εκφραστές της ΝΔ και φυσικά οι πρώτοι των πρώτων σε ψήφους, ακόμη και ο πρόεδρος της νεολαίας της ΟΝΝΕΔ.

Αποφασίστηκε η έναρξη διαδικασιών «άμεσης» αντικατάστασης του Αντώνη Σαμαρά ακόμη και με δημόσια ανοιχτή αμφισβήτηση, αν ο ίδιος μετά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και μετά τη διαφαινόμενη υπογραφή συμφωνίας της κυβέρνησης με τους εταίρους, δεν προβεί σε παραίτηση.

Όλοι κατηγόρησαν τόσο τον πρώην πρωθυπουργό αλλά και την ομάδα των γνωστών πια συμβούλων του από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης, πως αυταρχικά και αλλαζονικά μετέτρεψαν τη ΝΔ σε ακροδεξιό αφήγημα με τις γνωστές συνέπειες για την Ελλάδα αλλά και για την ίδια την κεντροδεξιά παράταξη.

Η μη πρόσκληση σε αυτό το δείπνο των Γεωργιάδη και Βορίδη, δηλώνει ακόμη πως με νέο αρχηγό η ΝΔ, θα βάλει στη γωνία, αν όχι θα διώξει τους «φανατικούς» εκφραστές του μνημονίου και των ακροδεξιών κραυγών τους, ..μίσους, που τόσο έβλαψαν το κεντρώο προφίλ της ΝΔ.

το κέντρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.