Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Τοποθετήθηκαν τα GPS σε οχήματα και καροτσάκια του Δήμου Τριφυλίας

Χθες, από το πρωί, ξεκίνησε η εγκατάσταση των GPS σε οχήματα, μηχανήματα και καροτσάκια καθαριότητας του Δήμου Τριφυλίας. Η προμήθεια και εγκατάσταση δορυφορικού συστήματος εντοπισμού θέσης (GPS) έγινε με πρωτοβουλία του δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα, για τον καλύτερο συντονισμό, έλεγχο και λειτουργία οχημάτων, μηχανημάτων και ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου.

Στις συζητήσεις που έγιναν, τόσο στην Οικονομική Επιτροπή όσο .....

και στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με το GPS, υπήρξαν και τοποθετήσεις επικριτικές, ενώ πολλοί απέδιδαν την τοποθέτηση GPS στην αδυναμία πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου να συντονίσουν τη λειτουργία των υπηρεσιών καθαριότητας.

Ο δήμαρχος Τριφυλίας, ύστερα από πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, έκανε απευθείας ανάθεση στον προμηθευτή ΤΟΛΙΑ ΕΛΕΝΗ (GLOBALSAT L.F.) την προμήθεια και εγκατάσταση δορυφορικού συστήματος εντοπισμού θέσης, έναντι συνολικής αμοιβής 14.744,70 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ) και χθες στελέχη και προσωπικό της εταιρείας ξεκίνησαν να τοποθετούν τα GPS.

Θάρρος

ΣΧΟΛΙΟ
Κ. Κατσίβελα και κ. Φαρμάκη να είστε σίγουροι ότι και άλλοι δήμοι θα σας ζητήσουν πληροφορίες για το σύστημα.
Ο Δήμος Τριφυλίας πρωτοπορεί. Η Νέα Δημοτική αρχή δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τις σύγχρονες τεχνολογίες που έχουν εφαρμογές σε δήμους. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
Οσο για τις επικριτικές φωνές που λένε για "αδυναμία πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου να συντονίσουν τη λειτουργία των υπηρεσιών καθαριότητας" να μας πουν εκείνοι με ποιόν τρόπο θα μπορούσαν να ελέγξουν τον υπάλληλο αν κάνει το δρομολόγιο που του ορίστηκε ή όχι.
Να μας πουν αν υπήρχαν οχήματα του Δήμου που κινούνταν με καύσιμα του Δήμου για ΙΔΩΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ (δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες) και όχι για υπόθεση του Δήμου.
Τώρα θα ελέγχονται ΠΛΗΡΩΣ. Και αυτό είναι το σωστό.

Πληροφορίες του Φιλιατρά News, αναφέρουν ότι έρχονται και άλλα καλούδια στον Δήμο (Πάντα σε τεχνολογία εννοούμε). Αλλα ολα αυτά στην ώρα τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.