Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Φιλιατρά: Αγρια συμπλοκή χθες βράδυ ανάμεσα σε λαθρομετανάστες και αστυνομικούς στην πλατεία Φιλιατρών. Τρείς συλλήψεις.

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε μαύρους λαθρομετανάστες και αστυνομικούς αλλά και πολίτες ξέσπασε χθες βράδυ πίσω από την πλατεία των Φιλιατρών στον χώρο δίπλα από την παιδική χαρά.
Το όλο συμβάν έγινε από .....

τις 11 περίπου το βράδυ και τελείωσε περίπου στην μία τα ξημερώματα.

Όλα άρχισαν γύρω στις 11 το βράδυ όταν σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News μια ομάδα από τους μαύρους διαφόρων εθνικοτήτων, ήταν μαζεμένοι στον χώρο και κατανάλωναν ποσότητες αλκοόλ (κρασί) όπως πολλοί από αυτούς συνηθίζουν καθημερινά να κάνουν.
Όταν τα χρήματα τους τελείωσαν κάποιοι από αυτούς, επισκεφθήκαν το παραδίπλα περίπτερο, όπου ήθελαν να πάρουν δωρεάν κρασί, τσιγάρα και κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Ο υπάλληλος του περιπτέρου που ήταν εκείνη την ώα βάρδια, αρνήθηκε να τους δώσει δωρεάν αυτά που ζητούσαν και εκείνοι έφυγαν.
Λίγα λεπτά αργότερα, οι ίδιοι επανήλθαν προκειμένου να πάρουν πάλι δωρεάν κρασί και τσιγάρα. Ο υπάλληλος εξακολουθούσε να αρνείται να τους δώσει και ειδοποίησε την αστυνομία αναφέροντας το συμβάν.
Ο Αστυνομικός -που σημειωτέον ήταν μόνος του βάρδια στο τμήμα- αδυνατούσε να φύγει από τον χώρο. Όμως ειδοποίησε άλλους συναδέλφους του που υπηρετούν στα Φιλιατρά και μαζί με αστυνομικούς των ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας) από Κυπαρισσία, εμφανίστηκαν στον χώρο του συμβάντος όπου η παρουσία τους εξαγρίωσε τους λαθρομετανάστες και ακολούθησε συμπλοκή.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να επιβάλλουν την τάξη, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά στα χέρια του και μετά το συμβάν του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών.
Από την συμπλοκή έγιναν τρεις συλλήψεις (2 από Μαυριτανοί και ένας Σενεγαλέζος) όπου οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία και να παραπεμφθούν στις αρχές.
Σήμερα το μεσημέρι οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν με μεγάλη αστυνομική δύναμη στην Καλαμάτα προκειμένου να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.