Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Απαντηση Πετράκου για τους όψιμα ανησυχούνντες για το καλό νερό - Τσακώνα

Τους όψιμα ανησυχούντες για τα οδικά τμήματα Πάτρα-Πύργος και Καλό Νερό-Τσακώνα, οι οποίοι αναρωτιούνται δήθεν γιατί δεν ήταν οι Μεσσήνιοι Βουλευτές στην συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Σπίρτζη, οφείλω να τους ενημερώσω και να τους υπενθυμίσω ότι:....


Πριν ακριβώς από ένα μήνα και οι τέσσερις Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Χρήστο Σπίρτζη για τα τμήματα αυτά καθώς και για τον περιφερειακό της Καλαμάτας. Αν όμως ο ένας μήνας είναι μεγάλο διάστημα και ξεχνάνε οφείλω να τους υπενθυμίσω πάλι ότι στις 27/3/2015 είχα συνάντηση με τον ίδιο Υπουργό Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Σταθάκη για το θέμα αυτό, και όπως προκύπτει από το Δ.Τ. της 27 Μαρτίου 2015:
«…Ο Υπουργός ενημέρωσε τον κ. Πετράκο ότι με βάση το έγγραφο της Ειδικής Υπηρεσίας των Δημοσίων Έργων, εκκρεμεί η δημοπράτηση των υποστηρικτικών μελετών (τεχνικά, αποχέτευση-αποστράγγιση, σήμανση, ηλεκτρομηχανολογικά). Συνεπώς είναι αδύνατη η δημοπράτηση του τμήματος στην παρούσα φάση χωρίς τις υποστηρικτικές μελέτες.

Ο κ. Πετράκος ζήτησε να δημοπρατηθούν άμεσα οι ανωτέρω υποστηρικτικές μελέτες, ώστε να καταστεί ώριμο για δημοπράτηση.
Ο κ Σταθάκης δεσμεύτηκε να υπάρξει νέα συνάντηση άμεσα, παρουσία και των Υπηρεσιακών παραγόντων ώστε να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις και για το θέμα αυτό».
Από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι οι Μεσσήνιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούμε πολύ συστηματικά τα θέματα του νομού μας και αγωνιζόμαστε προβλήματα δεκαετιών να επιλυθούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.