Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Φιλιατρά: Μπαράζ διαρρήξεων σε καταστήματα "Γαζί" πήγαν και τον πεζόδρομο

Μπαράζ διαρρήξεων είχαμε χθες βράδυ στα Φιλιατρά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας τα καταστήματα που χτυπήσανε ξεπερνούν τα 10 με τα περισσότερα να είχναι στον πεζόδρομο.
Οι δράστες σύμφωνα .....

με πληροφορίες χτύπησαν μετά τις 2 με 2:30 τα ξημερώματα καθώς υπάρχει καταγεγραμμένο σε Video άτομο να κινείται ύποπτα έξω από κατάστημα του πεζόδρομου περίπου στις 03:30.
Στόχος των διαρρηκτών ήταν μαγαζιά με ρούχα, καφενεία, καφετέριες, Fast Food, ψαράδικο, ταβέρνα, και κατάστημα με απορρυπαντικά.

Στον πεζόδρομο που άνοιξαν και τα περισσότερα μαγαζιά, οι δράστες κινήθηκαν Σχεδόν σε καθε μαγαζί εκατέρωθεν του πεζόδρομου.
Από όλα τα καταστήματα αφαίρεσαν χρήματα, και από ένα μανάβικο που είναι στον πεζόδρομο αφαίρεσαν και ένα φορητό υπολογιστή.

Οι καταστηματάρχες έκπληκτοι το πρωί αντίκρυσαν ανοικτά τα μαγαζιά τους και μετά το αρχικό σοκ ειδοποίησαν την αστυνομία αναφέροντας ο καθένας τους το γεγονός και κλήθηκε η σήμανση προκειμένου να συλλέξει αποπτυπώματα
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ή συνολική μπάζα που έκαναν οι διαρρήκτες ήταν περίπου τα 800 με 1.000 ευρώ.

Πάντως η αστυνομία είναι αισιόδοξη ότι το Video το οποίο έχει μεταφερθεί σε ειδικό εργαστήριο της Αστυνομίας θα δώσει γρήγορα φως στην υπόθεση ενω πληροορίες για ύποπτες κινήσεις έχουν δοθεί στην αστυνομία.
"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.