Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: Ενημέρωσαν για τα προβλήματα του Νοσοκομείου τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ. [ Video ]

Συνάντηση με μέλη της ΠΟΕΔΗΝ είχαν σήμερα το πρωί μέλη του Σωματείου Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η καταγραφή των προβλημάτων που αφορούν τους εργαζόμενους αλλά και την καταγραφή προβλημάτων και την μεγάλη προσπαθεια που καταβάλλεται για την επίλυση τους.
Όπως δήλωσε η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζόμενων του.......

Νοσοκομείου Κυπαρισσίας "Η Υγεία" τα μέλη του Σωματείου συναντήθηκε με την ομοσπονδία της ΠΟΕΔΗΝ τον κο Βασίλειο Μιχαλόπουλο και Ευαγελάτο Γρηγόριο για τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας.

Στη συνάντηση αυτή η ομοσπονδία ενημερώθηκε για τα σοβαρά ζητήματα του Νοσοκομείου μας που έχουν να κάνουν με την γενικότερη πολιτική που ασκείτε στο χώρο της δημόσιας υγείας και αφορούν κυρίως την υποχρηματοδότηση των Νοσοκομείων με συνέπεια της τραγικές ελλείψεις σε Ιατρικό-Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικ όπως και σε υγειονομικό υλικό και Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και βεβαίως στα πολύ σοβαρά προβλήματα που προκαλούν στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου όπως οι αυθαιρεσίες του απερχόμενου αναπληρωτή Διοικητή.
Προβλήματα από συμπεριφορές και πρακτικές που δεν αρμόζουν σε δημόσιο λειτουργό πολύ δε περισσότερο όταν αυτός Διοικεί Νοσηλευτική Μονάδα.

Για τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας ενημερώσαμε πρόσφατα και τον Αναπληρωτή Υπουργό κο Ξάνθο Ανδρέα και αναμένουμε την ανταπόκριση του σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που μας έδωσε.
Τέλος το προσεχές διάστημα το Σωματείο μας προγραμματίζει συνάντηση με την καινούργια Διοίκηση της 6η Υγειονομικής Περιφέρειας μας προκειμένου να την ενημερώσουμε λεπτομερώς για τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν το Νοσοκομείο μας.

Από την πλευρά τους τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ δήλωσαν ότι θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων και ιεράρχησαν τα προβλήματα σε ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, το δεύτερο η υποχρηματοδότηση και τρίτο τα αλλότρια καθήκοντα που αυθαίρετα οι διοικήσεις μετακινούν προσωπικό αυθαίρετα για να καλύψουν τις ανάγκες.

Ο κ. Μιαχαλόπουλος κατήγγειλε ότι εργαζόμενοι ανέφεραν ότι στην νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας υπάρχουν αυθαιρσίες της διοι΄κησης απεναντι σε συναδλέλους παντελής έλλειψη συνεργασίας ανάμεσα σε διοίκηση και εργαζόμενους σε πολλά ζητήματα.
Οι δημόσιες υπηρεσίες δεν είναι φέουδα και ιδιοκτησίες κανενός. Είναι υπηρεσίες που εχουν χρέος να παρέχουν υπηρεσίες στον πολίτη.
θα πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι οι εργαζόμενοι είναι το μεγάλο γρανάζι σε αυτήν την μηχανή και δήλωσε στήριξη στους εργαζόμενους για να λύσουν προβλήματα για να έχουν και οι ασθενείς καλύτερη αντιμετώπιση και φροντίδα υγείας κατέληξε ο κ. Μιχαλόπουλος.

Ο κ. Ευαγγελάτος τόνισε ότι ξεκίνησαν μια καταγραφή προβλημάτων σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας που τα προβλήματα είναι πολλά. Η υγεία νοσε.
Μπορεί να έγιναν κάποια θετικα βήματα όπως η κατάργηση του 5ευρου αλλα τα εγκλήματα συνεχίζονται με τις διορισμένες διοικήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.