Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΟΤΕ TV: Είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε για την δορυφορική συχνότητα

Όμως, ο αρμόδιος υπουργός θα πρέπει να μας στείλει την καταλογιστική πράξη
Διευκρινίσεις σχετικά με τη λειτουργία της OTE TV έδωσε ο ΟΤΕ, με αφορμή τη δημοσίευση στη «Διαύγεια» αποφάσεων που αφορούν στην ΟΤΕ Α.Ε. για τη συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ TV, για τα έτη 2011, 2012 και 2013.

Σε ανακοίνωσή της....

η εταιρεία διευκρινίζει πως ο ΟΤΕ, σύμφωνα με την ισχύουσα ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία και τη Σύμβαση Παραχώρησης που έχει υπογράψει με το Ελληνικό Δημόσιο, υποβάλλει κάθε χρόνο στο αρμόδιο υπουργείο τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν στα ετήσια έσοδα από τη συνδρομητική υπηρεσία του ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου.

Όμως, όπως τονίζει, για την καταβολή του ανταλλάγματος προς το Ελληνικό Δημόσιο, απαιτείται η προηγούμενη έκδοση καταλογιστικής πράξης από τον αρμόδιο Υπουργό (Ν. 2644/1998 για συνδρομητική τηλεόραση).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «σταθερά συνεπής στις συμβατικές του υποχρεώσεις, ο ΟΤΕ με την παραλαβή της πράξης καταλογισμού προχωρά στην πληρωμή του συνολικού ποσού που του αναλογεί».

Διευκρινίζεται ότι ο ΟΤΕ έχει συμβληθεί με το Ελληνικό Δημόσιο για την παροχή υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης μέσω δορυφόρου και όχι μέσω ραδιοσυχνοτήτων, όπως εσφαλμένα αναφέρεται στη σχετική δημοσίευση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.