Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Επιχειρείται φίμωση της «ΦΩΝΗΣ» με… αναδρομική απαγόρευση!

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Β. ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ

ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ επιλεκτικότητα ο «παραγκάρχης» Βασίλης Κοζομπόλης, νεκροθάφτης του συνεταιριστικού κινήματος στη Μεσσηνία, παραθέτει κάποια δημοσιεύματα της «Φ» από τις αρχές του 2014(!!!) μέχρι πρόσφατα, ζητώντας… αναδρομική απαγόρευση στη «ΦΩΝΗ» και του δημοσιογράφου Θανάση Τσαμούλη να ασχολούνται με το πρόσωπό του και την… «παράγκα» του!

Παρ’ ότι ο Βασ. Κοζομπόλης γνωρίζει .....

ότι τα θέματα που αποκαλύπτει η «Φ» για τα έργα και τις ημέρες του στο συνεταιριστικό κίνημα είναι δημοσίου ενδιαφέροντος γιατί αφορούν χιλιάδες αγρότες της Μεσσηνίας, σκόπιμα το αποκρύπτει, εστιάζοντας με την αίτηση, ανεπιτυχώς βεβαίως, σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόσωπό του και τη ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ., ενώ προσπαθεί και πάλι ανεπιτυχώς να ισχυριστεί ότι τα δημοσιεύματα της «Φ» προσπαθούν να εξυπηρετήσουν ανταγωνιστικά συμφέροντα της «ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» προς τη ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ. Ουδέν ψευδέστερον και αναιδέστερον, αφού η ευθεία σύγκριση των δύο φορέων είναι τουλάχιστον ατυχής. Από τη μία έχουμε μια «παράγκα» δικής του εμπνεύσεως και από την άλλη έναν συνεταιρισμό-συνέχεια της ΕΑΣ Μεσσηνίας, με υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό, που ο ίδιος έριξε στα βράχια, προφανώς μετά από σχεδιασμό, ώστε να μπορέσει στο τέλος να λεηλατήσει προγράμματα και δραστηριότητες του αγροτικού χώρου.

Και βεβαίως όσα επιλεκτικά περιλαμβάνονται στην αίτησή του θα κριθούν σήμερα ή όποτε από τη Δικαιοσύνη. Ωστόσο επειδή η μνήμη του Βασ. Κοζομπόλη είναι επιλεκτική θα του θυμίσουμε σήμερα την περίφημη ιστορία με τις πλαστές εγγυητικές που απέρριψε ο ΟΠΕΚΕΠΕ αποστέλλοντας την υπόθεση στη δικαιοσύνη, από την οποία υπόθεση οι Μεσσήνιοι αγρότες έχασαν 4 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα και τιμωρήθηκαν με τρίχρονο αποκλεισμό από προγράμματα, πρόστιμα και απώλεια χρημάτων για την «Ενωση Μεσσηνίας», η οποία έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Όμως για το «στόρι» των εγγυητικών που εμπλέκεται και ο προστρέξας σε συμπαράστασή του, Στ. Δρυς και η Food Standard, ούτε απαγόρευση του Θ. Τσαμούλη και της «Φ» ζητεί τώρα, ούτε ποτέ αντέδρασε στη σωρεία δημοσιευμάτων, τόσο του έντυπου όσο και του ηλεκτρονικού Τύπου.

Επιλεκτικά λοιπόν, ζητεί να φιμώσει τη «ΦΩΝΗ» για να κινείται στο σκοτάδι και να αποκρύπτονται από τους αγρότες τα έργα και οι ημέρες του, τόσο του παρελθόντος, όσο και του παρόντος. Θέλει να εξασφαλίσει «ασυλία» για να… καλπάζει αγέρωχος στο μέλλον με προγράμματα και άλλες υπηρεσίες σε αγαστή συνεργασία με τον «αυτοκόλλητο» Στ. Δρυ και τη Food Standard, όπου συνεχίζει εργολαβικά να διαχειρίζεται τα νέα προγράμματα Ο.Ε.Φ., συνεταιρισμών της «παράγκας» και όχι μόνο, αφού η «Ενωση Μεσσηνίας» έμεινε εκτός, πληρώνοντας το τίμημα δικών του παραλείψεων και άστοχων κινήσεων με την υπόθεση των επίμαχων εγγυητικών επιστολών. Αυτή την «υπόθεση» επαναφέρουμε από αύριο με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για να αντιληφθούν οι πάντες που αποσκοπούν οι σχεδιασμοί Κοζομπόλη και των συνεργατών του.

Αλήθεια γιατί δεν περιλάβατε στην αίτηση ασφαλιστικών και την… αναδρομική απαγόρευση την υπόθεση των «μη κανονιών» εγγυητικών επιστολών (φωτό) ή την άλλη υπόθεση με τα εικονικά τιμολόγια για την επιστροφή ΦΠΑ, το πόρισμα του ΣΔΟΕ και την… καμπάνα στην «Ενωση Μεσσηνία», στην οποία εμπλέκεται προσωπικά και διώκεται ο Εντιμότατος Βασίλειος Κοζομπόλης;

(Για την υπόθεση των εγγυητικών επιστολών στο αυριανό φύλλο, ενώ με τα εικονικά τιμολόγια και τις εξελίξεις, με στοιχεία από το πόρισμα του ΣΔΟΕ θα ασχοληθούμε στο φύλλο της Τετάρτης).

ΘΑΝ. ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ

Για το «στόρι» με τις «πλαστές» εγγυητικές επιστολές και τα εικονικά τιμολόγια για την επιστροφή ΦΠΑ, ο Βασίλης Κοζομπόλης δεν ζητεί την δικαστική μας απαγόρευση!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.