Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Παράταση έως τις 28 Αυγούστου στις φορολογικές δηλώσεις και των φυσικών προσώπων

Την παράταση της προθεσμίας για τις φορολογικές δηλώσεις 2015 και για τα φυσικά πρόσωπα ανακοίνωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών δεν έδωσε ακριβή καταληκτική ημερομηνία για τις φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων ωστόσο είπε ότι "θα πάει αρκετές μέρες".

Όπως ανέφερε θα .....

εκδοθεί σχετική απόφαση μέσα στην ημέρα. "Αναγκαστήκαμε να δώσουμε παράταση για τα νομικά πρόσωπα επειδή έχουμε το πρόβλημα στο TAXIS το οποίο αποκτά διαστάσεις περίεργες. Πρέπει να ερευνήσουμε τι γίνεται ακριβώς εκεί πέρα. Θα δώσουμε παράταση και στα φυσικά πρόσωπα διότι δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά όταν έχουμε αυτά τα τεχνικά προβλήματα, τα οποία δεν ξέρω για ποιο λόγο –με ποια περίεργη σύμπτωση-εμφανίστηκαν μόλις βγάλαμε το δελτίο Τύπου ότι δεν υπάρχουν παρατάσεις" τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Παράταση οκτώ ημερών έως τις 28 Αυγούστου δόθηκε τελικώς στα νομικά πρόσωπα προκειμένου να ανταποκριθούν στην υποχρέωση τους για υποβολή της φορολογικής δήλωσης. Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφέρει συγκεκριμένα: «Λόγω των τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν χθες και σήμερα στο TAXISnet, υπογράφηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη απόφαση για παράταση της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων των νομικών προσώπων μέχρι τις 28.8.2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.