Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Φιλιατρά: Επιτυχημένα εκλεισε το τουρνουά σκάκι

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στα Φιλιατρά, το τουρνουά σκάκι «ΕΡΑΝΕΙΑ 2015», που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών το τριήμερο 5, 6 και 7 Αυγούστου, για όγδοη συνεχή χρονιά, στο ειδυλλιακό περιβάλλον του πάρκου της Βλαχέρνας, της πόλης των Φιλιατρών.
Το τουρνουά ήταν .......

κατηγορίας Rapid (25 λεπτά για όλη την παρτίδα, συν 10΄΄ για κάθε κίνηση) και ξεκίνησαν συνολικά 31 αθλητές, κυρίως του Σ. Ο. Φιλιατρών, αλλά και από Αθήνα, Κυπαρισσία, Πύργο Τριφυλίας και Ο. Σ. Καλαμάτας.

Στην κατηγορία έως 12 ετών, (14 συμμετοχές), πρώτευσε ο Κορμάς Γεώργιος (του Σ. Ο. Φιλιατρών) με 5 νίκες σε 5 αγώνες, στην δεύτερη θέση (και πρώτο κορίτσι) με 4 βαθμούς ήταν η Γεωργακοπούλου Μαρία (του Σ. Ο. Φιλιατρών) και στην τρίτη θέση με 3 βαθμούς ο Βυθούλκας Δημήτριος ( του Ο.Σ. Καλαμάτας), που πήρε το χάλκινο μετάλλιο από την ισόβαθμή του Ανδριοπούλου Ελένη (δεύτερο κορίτσι - Πανελλήνιος) και των Σταυρακάκη Νικόλαου (Αθήνα) και Ταγκαλάκη Ιωάννας (Πυργάκι – τρίτο κορίτσι), αφού υπερίσχυσε στα κριτήρια ισοβαθμίας. Ακολούθησαν με 2,5 βαθμούς οι Σαρδέλης-Τάνεβ Οδυσσέας και Σταματόπουλος Αναστάσιος (Σ.Ο. Φ.). Στους 2 βαθμούς ήταν ο Τριαντόπουλος Δημήτριος και η Παναγιωτοπούλου Δήμητρα (του Σ. Ο. Φ.), με 1,5 βαθμούς οι Κορμά Ελένη (Σ.Ο.Φ.), Μπουγά Γεωργία (Αθήνα), Αποστολοπούλου Αφροδίτη (Σ.Ο.Φ.) και με 0,5 βαθμούς η Μπουγά Νικολλέτα (Αθήνα).

Στην κατηγορία άνω των 12 ετών (17 συμμετοχές) στην πρώτη θέση ισοβάθμησαν με 4,5 βαθμούς δύο αθλητές του Σ. Ο. Φιλιατρών. Μετά την άρση της ισοβαθμίας το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Φωτεινόπουλος Χαράλαμπος και το αργυρό ο Σαλακάς Φώτης. Στην τρίτη θέση με 4 βαθμούς ισοβάθμησαν τα αδέλφια Αποστολόπουλος Δημήτριος ( χάλκινο μετάλλιο) και Αποστολόπουλος Σωτήριος (του Σ.Ο.Φ.). Ακολούθησαν με 3 βαθμούς οι Ταγκαλάκης Θεόδωρος (Πυργάκι), Κούτσικας Γεώργιος (Ο.Σ.Κ.), Τριαντοπούλου Αφροδίτη ( Σ.Ο.Φ. – 1Ο κορίτσι ) και ο Ανδρεόπουλος Γεώργιος (Σκακ. Ακαδημία Αγ. Βαρβάρας). Με 2 βαθμούς ήταν οι Αντωνόπουλος Παναγιώτης (Σ.Ο.Φ.), Ξύγκας Παναγιώτης (Σ.Ο.Φ.), Κουτσουμπίνας Παναγιώτης (Αθήνα), Ταγκαλάκης Γεώργιος (Πυργάκι) και Ταγκαλάκη Νίκη (Πυργάκι – 2ο κορίτσι ). Με 1,5 βαθμούς έπονται οι Καρβελάς Κωνσταντίνος (Σ.Ο.Φ.) και Πολυχρονόπουλος Αλέξανδρος, (Αθήνα) και με 1 βαθμό η Καραχάλιου Γεωργία (Φιλιατρά- 3ο κορίτσι) και Βλάχος Κων/νος (Γαργαλιάνοι).

Ο Σ.Ο. Φιλιατρών ευχαριστεί τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα όσους, για τρεις ημέρες, έκαναν αρκετά χιλιόμετρα για να συμμετέχουν στο τουρνουά και αισθάνεται βαριά την ευθύνη να συνεχίσει και να αναβαθμίσει την προσπάθεια αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.