Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Φιλιατρά: Φεστιβάλ δράσεων και Πολιτισμού

16 και 17 Αυγούστου 2015

Για τρίτη χρονιά φέτος συνεχίζουμε τη διοργάνωση του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στην Παλιά Λαϊκή Αγορά.

1. Στις 16 Αυγούστου ημέρα Κυριακή σας έχουμε Ρεμπέτικη βραδιά με τρεις φοβερούς οργανοπαίχτες και τραγουδιστές και παράλληλα θα κάνουμε αφιέρωμα σε δυο λαϊκούς μας ποιητές. Τον Δημήτρη Λαλούση και τον Ανδρέα Κωλέτσο ή Σωσώνη. Τα λαϊκά ποιήματα θα διαβάσει ο Ν. Καλογερόπουλος

2. Στις 17 Αυγούστου, .....

ημέρα Δευτέρα, πολλές φιλιατρινονύφες οι οποίες κατάγονται από διάφορα μέρη της γης θα μας μαγειρέψουν εδέσματα και γλυκά από τις χώρες τους.
Ελάτε μαζί μας να ταξιδέψουμε(από Νιγηρία και Άγιο Δομήνικο μέχρι Ουκρανία και Ιταλία κι από Ουζμπεκιστάν και Ρωσία μέχρι Βιετνάμ και Κολομβία) μέσα από βίντεο και μουσικές και να γνωρίσουμε διάφορους τόπους δοκιμάζοντας γεύσεις και γνωρίζοντας από κοντά όλες αυτές τις κυρίες που ζουν πια δίπλα μας.
……………………………………………………………………………….

Β. Ο ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Στις 18 Αυγούστου θα παρακολουθήσουμε στο πάρκο της Βλαχέρνας ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΧΟΡΟ από τον φιλιατρινό χορευτή υπό τους ήχους της μουσικής του δικού μας μουσικού Χριστόφορου Τριανταφυλλόπουλου.
Μην το χάσετε!!

Σημείωση: Για ό,τι άλλο προκύψει αφού ήδη προγραμματίζουμε μια πεζοπορία στον Αρκαδικό και μια προβολή της τελευταίας ταινίας του Θ. Μαραγκού, θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.