Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Κέντρο Δήμητρα Κυπαρισσίας: Ξεκινούν οι αιτήσεις ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων [ Συνημμένη η αίτηση συμμετοχής ]

Ξεκινούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την κατάρτιση και πιστοποίηση στην Ορθολογική χρήση Γεωργικών Φαρμάκων στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας από την Τετάρτη 5/8/15.

Το κόστος συμμετοχής .....

στην διαδικασία ανέρχεται στα 25€, όσο ακριβώς κοστίζει και το προβλεπόμενο παράβολο του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι διάρκειας 12 ωρών, ενώ για όσους παραγωγούς είναι μέλη ομάδων παραγωγών ή συνεταιρισμών που εφαρμόζουν συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης AGRO 2.1 & 2.2 η κατάρτιση θα έχει διάρκεια 6 ώρες.

Μετά το πέρας της κατάρτισης θα ακολουθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων στην αίθουσα πληροφορικής του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας.
Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί θα πρέπει αρχικά να καταθέσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στον Προϊστάμενο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας κ. Τσουμάνη Γεώργιο στα τηλέφωνα 27610- 22116 και 693 4796092.

Συνημμένο έγγραφο: Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.