Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ.ΦΑΒΒΑΤΑ για το Δημόσιο ΚΤΕΟ Άγνοια η εσκεμμένη αγένεια;

Με την ανταπάντηση του σε σχόλιο μου ο κ. Φαββατάς που αρέσκεται ως φαίνεται συχνά πυκνά σε διόγκωση ζητημάτων που αφορούν τη λειτουργία του Δημοσίου ΚΤΕΟ Μεσσηνίας, οριοθετεί κατά το δοκούν τις αρμοδιότητες των εκλεγμένων εκπροσώπων της Πελοποννήσου, ορίζοντας σύμφωνα με τη δική του λανθασμένη άποψη-κι εμφανώς κατευθυνόμενη από το θολό ιδεολογικό του στίγμα, για το ποιοι πρέπει να έχουν λόγο η όχι για τα φλέγοντα ζητήματα της Μεσσηνίας .

Έφτασε μάλιστα, να θεωρεί ότι η δική του συνδικαλιστική-αιρετή ......


ιδιότητα του δίνει το δικαίωμα της μονοπωλιακής έκφρασης των συμφερόντων της Μεσσηνίας.
Η δική του, εμφανώς " εντεταλμένη" ανησυχία για το δημόσιο ΚΤΕΟ και οι θέσεις του για το δήθεν " ξεπούλημα " της δημόσιας περιουσίας, δίνει με σαφήνεια την ξεκάθαρη εικόνα της κομματικής υπηρεσίας που εκτελεί, σε ένα διχασμένο κόμμα που καταδικάζει μεν την εκμετάλλευση του δημοσίου πλούτου στα λόγια, στην πράξη δε, ξεπουλά άρον-άρον και χωρίς καν τυπικές διαδικασίες όσα μέχρι χθες αφόριζε .

Συγχρόνως επιτίθεται με θρασύτητα στην προϊσταμένη του Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου με το πρόσχημα της συνδικαλιστικής του ιδιότητας, ενώ όφειλε ως υπάλληλος της Π.Ε. Μεσσηνίας, να γνωρίζει ότι η ευθύνη για το δημόσιο ΚΤΕΟ και τις υπηρεσίες που αυτό παρέχει, ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στον κ.Τατούλη ως επικεφαλής, πράγμα που σημαίνει πως εμπίπτει και στη δική μου αρμοδιότητα ως Περιφερειακής Συμβούλου .

Επειδή προτεραιότητα για την Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών που την έχουν εμπιστευθεί , ενεργεί όπως πρέπει, για να ξεπεραστούν τυχόν προβλήματα και να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών, στο δημόσιο ΚΤΕΟ .

Φυσικά σε ανεπίτρεπτες αναφορές στην ξεκάθαρη πολιτική μου πορεία δεν απαντώ...και μάλιστα σε ανθρώπους που περιδιαβαίνουν τα κόμματα άνευ ιδεολογίας και σύμφωνα με την εκάστοτε εκλογική τους δύναμη.

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.