Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Άναψαν τα αίματα χθές στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας για την Χρυσή Αυγή [ Video ].

Η αναφορά του Δημάρχου για εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε την συνεδρίαση μπαρούτι.

Άναψαν τα αίματα ....

χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριυλίας σχετικά με την επιστολή που είχε στείλει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Ασημακόπουλος ότι αγνοήθηκε στα Αγαπήνεια η παρουσία του τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση.
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας απαντώντας στην επιστολή του κ. Ασημακόπουλου είπε πως στην εκδήλωση των Αγαπηνείων κανένα κόμμα και κανένας εκπρόσωπος του δεν έλαβε πρόσκληση για να παρευρεθεί.
Αναφερόμενος ειδικότερα στον κ. Ασημακόπουλο είπε πως όταν έγινε αντιληπτή η παρουσία του κ. Κουκούτση του προσφέρθηκε κάθισμα να καθήσει.
Το σχόλιο όμως του κ. Κατσίβελα ότι όπως φαίνεται στο Δημοτικό Συμβούλιο υπάρχει εκπροσώπηση της Χρυσής Αυγής στην παράταξη του κ. Ανδρινόπουλου 'εκανε τα πράγματα να ξεφύγουν και τα αίματα να ανάψουν.

Ο κ. Ανδρινόπουλος απαντώντας στον κ. Δήμαρχο είπε πως ο συνδυασμός του δεν εκπροσωπεί κανένα κόμμα αλλα όλη την Τριφυλία. όλοι έχουμε μια πολιτική διαδρομή αλλά σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπούμε κανένα συνδυασμό.
Αναέρθηκε σε αυτούς που προσκλήθηκαν οι οποίοι κάθισαν δεύτερη και τρίτη σειρά γιατί στην πρώτη κάθισαν αυτοί που ψάχνονται για φωτογραφίες.

Απαντώντας ο κ. Κατσ'ίβελας, είπε ότι με ενδιαφέρον θα ακούσει τις θέσεις και τις απόψεις της Χρυσής αυγής για την ανάπτυξη της Τριφυλίας. Τα λόγια του κ. Δημάρχου προκάλεσαν δυσφορία στον κ. Ασημακόπουλο.

Ακολούθησε έντονη λογομαχία ανάμεσα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καλκαβούρα και Δημήτρη Κουτσούλη και τον λόγο επι προσωπικού ζήτησε ο κ. Ασημακόπουλος ο οποίος είπε ότι είναι τιμή του που καλύπτεται ιδεολογικά από τον λαίκό σύνδεσμό (Χρυσή Αυγή)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.