Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Φιλιατρά: Δημοτικός "Γάϊδαρος" φράζει με όχημα του Δήμου την ράμπα των ΑμΕΑ έξω απο το Δημαρχείο

Φαίνεται ότι η ράμπα που υπάρχει έξω από το Δημαρχείο των Φιλιατρών έχει το μέλι....
Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ορισμένοι οδηγοί παρκάρουν οχήματα επάνω στην ράμπα ή την φράζουν με αποτέλεσμά τα άτομα με κινητικά προβλήματα να μην μπορούν να την ......

χρησιμοποιήσουν.

Πριν λίγες μέρες είχαμε δημοσιεύσει ένα "γάίδαρο" που με την BMW του είχε φράξει ΤΕΛΕΙΩΣ την ράμπα για τα ΑμΕΑ.
Χθές το πρωί πηγαίνοντας για την συνέντευξη με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών που είχε προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί είδαμε το απαράδεκτο θέαμα του πυροσβεστικού οχήματος του Δήμου που προφανώς κάποιος δημοτικός Υπάλληλος χρησιμοποίησε να έχει φράξει την ράμπα των ΑμΕΑ έτσι που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ποδήλατό δεν μπορούσε να περάσει.
Και εδώ έχουμε και μία απορία. Αυτό το όχημα γιατί κινείται άνευ λόγου και αιτίας?

ΣΑΦΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το θέαμα αφού εκεί το αυτοκίνητο είχε μείνει για τουλάχιστον 20 λεπτά έτσι παρκαρισμένο. και λέω 20 λεπτά γιατι τόσο καθυστέρησε να γίνει η συνέντευξη με τον κ. Φαρμάκη.
Μετα το πέρας της συνέντευξης με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου -περίπου 1 ωρα μετά- το εικονιζόμενο αυτοκίνητο -άγνωστο πότε- είχε μετακινηθεί σε κανονική θέση.
ΑΝΑΩΤΙΩΜΑΣΤΕ. Όταν δεν υπάρχει ο στοιχειώδης σεβασμός ακόμα και από Δημοτικούς υπαλλήλους στα άτομα με Ειδικές ανάγκες τι μπορεί να περιμένουμε?

Αν ο Δημοτικός υπάλληλος ήταν στην θέση ενός ατόμου με ειδικές ανάγκες και έβρισκε την ράμπα φραγμένη με αυτόν τον τρόπο τι θα έλεγε? Θα του άρεσε αυτό?
ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ κύριοι στα άτομα αυτά. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.