Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Δήλωση της Νάντιας Ι. Γιαννακοπούλου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους πολίτες της Μεσσηνίας που τίμησαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Μέσα από μια κρίσιμη και δύσκολη εκλογική αναμέτρηση, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη σημείωσαν μια σημαντική επιτυχία: δημιουργήσαμε μια νέα δυναμική για την ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροαριστεράς.

Μαζί με τη ΔΗΜΑΡ και τις ......

Κινήσεις Πολιτών, το ΠΑΣΟΚ έκανε μια Νέα Αρχή, έστειλε μήνυμα ενότητας και ελπίδας, και η πρόσκλησή μας για επιστροφή στις ρίζες μας συσπείρωσε χιλιάδες πολίτες. Τώρα είναι καθήκον μας να αγωνιστούμε για να ξαναχτίσουμε το κοινό μας σπίτι.

Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού είναι σαφής και απόλυτα σεβαστή. Εμείς θα συνεχίσουμε τον διάλογο, θα συνεχίσουμε να καλούμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου σε γόνιμη συνεργασία για να διασφαλίσουμε την πολιτική και κοινωνική σταθερότητα, προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες ανάπτυξης ξανά.

Ευχαριστώ θερμά τους συνυποψηφίους, τα στελέχη που έδωσαν μαζί μας τον αγώνα, και τους ψηφοφόρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τη στήριξή τους, και εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα Κυβέρνηση, για το καλό του τόπου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.