Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Αλλάζει η έννοια του αγρότη κατά κύριο επάγγελμα

Τους βασικούς άξονες για να αμβλυνθούν οι πιθανές αρνητικές συνέπειες στον αγροτικό κόσμο από την υλοποίηση της συμφωνίας, ανέπτυξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι εν λόγω άξονες .....

αφορούν την αξιοποίηση πόρων ύψους περίπου 20 δισ. ευρώ (2015-2021) με ταυτόχρονη δημιουργία και διατήρηση περισσότερων από 50.000 θέσεων εργασίας στον τομέα της αγροτικής παραγωγής και τον επανακαθορισμό της έννοιας του «αγρότη κατά κύριο επάγγελμα» με στόχο τη διαφορετική φορολογική μεταχείριση.

Στόχος είναι, όπως ανέφερε ο κ. Τσίπρας, μέσα από τον ανοικτό διάλογο με τον αγροτικό κόσμο και τους εταίρους, να αντιμετωπιστούν τα πραγματικά προβλήματα της υπαίθρου, με γνώμονα την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και του εισοδήματος των μικρών και μεσαίων αγροτών.

Το πρώτο εξάμηνο του 2016 θα είναι το εξάμηνο της επιστροφής της οικονομίας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας ότι από εκεί και πέρα θα έχουμε τις προϋποθέσεις να προχωρήσουμε στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, να δημιουργήσουμε περιβάλλον ελκυστικό για τις επενδύσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.