Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Όταν η προπαγάνδα υπέρ Τζιτζικώστα βαφτίζει τα μειονεκτήματα πλεονεκτήματα

Οι ψηφοφόροι της ΝΔ δίνουν ισχυρό προβάδισμα στον Πρόεδρο του κόμματος, έναντι των 3 άλλων συνυποψήφιων του. Την ίδια ώρα, στο στρατηγείο του εξωκοινοβουλευτικού υποψηφίου Απ.Τζιτζικώστα, έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και απεργάζονται σενάρια που αντιστοιχούν σε πλήρη αντιστροφή της .......

πραγματικότητας και των δεδομένων τα οποία αναδεικνύονται από τις μετρήσεις της κοινής γνώμης.

Απαντούμε στο «στοχευμένο» δημοσίευμα παραπληροφόρησης:

- Ισχυρίζονται ότι...ο Τσίπρας ψηφίζει Μεϊμαράκη. Ισχύει το ακριβώς αντίθετο! Ο Πρωθυπουργός επιθυμεί έναν υποψήφιο άπειρο και εκτός Βουλής, ενώ παράλληλα (όπως προκύπτει από όλες τις δημοσκοπήσεις) οι ψηφοφόροι που δεν ανήκουν στη ΝΔ προκρίνουν την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα!!
Πέραν αυτού, είναι γνωστό σε όλους τους πολιτικούς κύκλους ότι ο Καμμένος δραστηριοποιείται έντονα για να στείλει στις κάλπες δικό του κοινό ώστε να στηρίξει την υποψηφιότητα του εκλεκτού του, Απ. Τζιτζικώστα. Το ίδιο θα πράξει και ο Λεβέντης ανταλλάσσοντας παλαιότερες εκλογο-χάρες και μάλιστα πρόσφατες αφού ο Απ. Τζιτζικώστας ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ από όλες τις εκλογικές μάχες της ΝΔ. Το ίδιο και ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ, θα στηρίξει Απ. Τζιτζικώστα, ανταλλάσσοντας τη μεγάλη χάρη, γιατί μέχρι χτες ο Περιφερειάρχης στήριζε το κυβερνητικό έργο με επίσημες δηλώσεις του, στήριζε την αντίδραση στις ιδιωτικοποιήσεις... Το ίδιο θα πράξει και η Χρυσή Αυγή, γιατί ο Απόστολος Τζιτζικώστας την ανέβαζε στο πάλκο των επισήμων στις παρελάσεις... και χαρακτήριζε το ΠΑΣΟΚ ως τρομοκρατική οργάνωση! Ξεχνιούνται αυτές οι χάρες και εξυπηρετήσεις που έχει προσφέρει ο Απόστολος Τζιτζικώστας;

- Το γεγονός ότι ο κ. Τζιτζικώστας δεν ψήφισε το μνημόνιο είναι εντελώς τυχαίο. Οφείλεται στο γεγονός ότι δεν κατόρθωσε να εκλεγεί βουλευτής της ΝΔ, ενώ ήταν υποψήφιος! Οφείλει όμως σήμερα, ως υποψήφιος Πρόεδρος, να ξεκαθαρίσει εάν στηρίζει την πολιτική του κόμματός του ή εάν επιθυμεί να ιδρύσει κάποιο άλλο, δικό του κόμμα. Αυτό προκύπτει ξεκάθαρα από την απολιτίκ και ακομμάτιστη στάση του, τη στιγμή που σουρεαλιστικά διεκδικεί την ηγεσία της ΝΔ. Την βρίζει και την θέλει.. Γιατί μέχρι σήμερα προσβάλει θεσμούς και ανθρώπους της ΝΔ. Μειώνει όλους τους αρχηγούς και Πρωθυπουργούς της ΝΔ, Καραμανλή, Σαμαρά, Μεϊμαράκη και όλες τις ηγετικές φυσιογνωμίες διεθνούς κύρους της ΝΔ, όπως την Μπακογιάννη και προσπαθεί να κοντύνει τους πάντες για να ψηλώσει ο ίδιος.

- Το γεγονός ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν θα υπάρχει στη Βουλή ώστε να τον βλέπει - ακούει ο κ. Τσίπρας και ο Ελληνικός λαός, αλλά... κάπου αλλού (σε γήπεδα, σε αλάνες, σε διαδηλώσεις;;), το γεγονός ο Πρωθυπουργός δεν θα έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση μαζί του, είναι εναντίον του και εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και όχι υπέρ, όπως ισχυρίζονται οι επιχειρούντες να κάνουν το άσπρο-μαύρο και να βαφτίσουν τα μειονεκτήματα... πλεονεκτήματα...!!!

Η προπαγάνδα προφανώς δεν περνάει... γι αυτό και οι βουλευτές που ανήκουν στο Σαμαρικό μπλοκ, ο ένας μετά τον άλλο επιστρέφουν στην ορθολογιστική πολιτική σκέψη της ενωμένης και συσπειρωμένης παράταξης, υπό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αλλά ακόμη κάθε μέρα που περνάει, αντιλαμβάνονται και το τεράστιο εμπόδιο της αντισυνταγματικής εξωκοινοβουλευτικής υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Τρύφων Γ. Θεοδοσιάδης
www.newshot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.