Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Άδωνις Γεωργιάδης: Το χρέος της ΝΔ δεν είναι βιώσιμο, θα ζητήσω διαγραφή [Βίντεο]

Μπορεί να μην έκανε τίποτα για τη διαγραφή του χρέους της χώρας - που ήταν κατά την άποψη του, και του κόμματός του, βιώσιμο - αλλά θα διαγράψει το χρέος της ΝΔ που δεν είναι βιώσιμο! Πρόκειται για τον Άδωνι Γεωργιάδη, υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ.

Η ΝΔ χρωστάει 200 εκ. ευρώ και βρίσκεται σε «οικονομική πτώχευση». Ο .....

Άδωνις Γεωργιάδης υπόσχεται να λύση αυτό το πρόβλημα ζητώντας διαγραφή του χρέους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Newsit ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά: «Θα ζητήσω διαγραφή του χρέους. Είναι τελείως αδύνατον η ΝΔ να εξυπηρετήσει το χρέος της. Θα γίνει αυστηρός οικονομικός έλεγχος».

Όταν ο δημοσιογράφος του επισημαίνει ότι σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα κληθεί ο ελληνικός λαός να πληρώσει τα δάνεια της ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά: «αυτό είναι το επιχείρημα που χρησιμοποιεί η Bild».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη συνέχεια αναφέρθηκε στα της προεκλογικής κούρσας λέγοντας ότι είναι ντροπή η άρνηση των συνυποψηφίων του να διεξαχθεί το ντιμπέιτ.

Τα έβαλε με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το γεγονός ότι δεν δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις. «Η εποχή των αυτοκρατόρων τελείωσε. Ο Λουδοβίκος ο 14ος δεν θα έδινε συνέντευξη», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Απόστολο Τζιτζικώστα υποστήριξε πως δεν έχει πολιτικό εκτόπισμα. «Δείχνει ότι φοβάται, δεν θέλουμε δειλούς αρχηγούς αλλά θέλουμε γενναίους αρχηγούς. Να σταματήσει ο κ. Τζιτζικώστας να κρύβεται πίσω από τον κ. Μεϊμαράκη» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος όταν πολίτης τον ρώτησε πως να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο γιος του ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε: «Κάνε... ευχέλαιο».

Δείτε το βίντεο στο έβδομο λεπτό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.