Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Στο ΥΠΑΤΤ ο Κατσίβελας για τα αγροτικά ζητήμαα της Τριφυλίας

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας επισκέφτηκε, χθες 11.11. 2015, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που υπάρχουν στους ελαιοπαραγωγούς και όχι μόνο αγρότες του Δήμου μας και τον κίνδυνο που υπάρχει να μην συγκεντρωθεί η φετινή σοδειά ελαιοκάρπου, λόγω της ....

έλλειψης εργατικού δυναμικού και τις συνέπειες της νέας οικονομικής πολιτικής και του τραπεζιτικού περιορισμού στην κίνηση των κεφαλαίων.

Ο κ. Υπουργός ανακοίνωσε ότι τέσσερα συναρμόδια εργάζονται, ώστε να δοθεί άμεσα λύση.
Έγινε συζήτηση για την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του έργου Φράγματος στην Χριστιανούπολη , να ξεπεραστεί το θέμα των πρόσθετων απαλλοτριώσεων, τόσο στη λεκάνη συγκέντρωσης του νερού όσον και στους δρόμους που συνδέουν το Φράγμα.

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με την ενημέρωση του Δημάρχου, για τα τομεακά προγράμματα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της νέας προγραμματικής περιόδου του ΕΣΠΑ από τον κ Υπουργό και από υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου .

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας ευχαριστεί τον Υπουργό κ Ευάγγελο Αποστόλου για την καλή συνεργασία ως και τους Τριφύλιους συνεργάτες του κκ. Μπακούρο Αλέξη και Καλογερόπουλο Χαράλαμπο για την αμέριστη στήριξη τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.