Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑ» ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ – Ο ΑΔΩΝΙΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ! (ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο, από περιφερειακό μέσο ενημέρωσης, όπου ιδίοις όμασι μπορείτε να δείτε αλλά και να ακούσετε, ακριβώς το προηγούμενο βράδυ, παραμονή των εσωκομματικών εκλογών, ότι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, παρευρισκόμενος σε ταβέρνα στο Τρίκορφο Ναυπακτίας, ......

αποκαλύπτει-λέει σε στέλεχος του «Βασίλη, έλα κάθισε» -προφανώς εννοεί «μη φεύγεις τώρα για να κοιμηθείς, μιας και δεν θα χρειαστεί να ξυπνήσεις νωρίς»-, αφού «ούτως ή άλλως εκλογές δεν θα γίνουν αύριο»!

Κι εν πολλοίς, το βίντεο αυτό δείχνει ότι το «σύστημα Σαμαρά» ήταν που «μαγείρεψε» τα τραγελαφικά γεγονότα που έζησε η ΝΔ και η κοινωνία την 22α Νοεμβρίου 2015.

Δείτε το και ακούστε τον προσεκτικά…



Μάλιστα, σε συνάρτηση και με το σχετικό δημοσίευμα του RedPepperNews.gr όπου αποκαλύπταμε ότι «η πεθερά Σαμαρά -αλλά πλέον και ίδιος και οι στενοί του συνεργάτες- δίνουν “ρέστα” για τη στήριξη της υποψηφιότητας Άδωνη Γεωργιάδη», προφανώς αποδεικνύει πως και από ποιους ήξερε -όπως λέει και με απόλυτη βεβαιότητα και χαλαρότητα στο βίντεο- ό,τι «εκλογές δεν θα γίνουν» για την ανάδειξη αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία.

Όπως εξάλλου σας είχαμε επίσης αποκαλύψει, μετά από αποκλειστικές πληροφορίες που είχαμε, όλη την προηγούμενη εβδομάδα, ότι η «αμαρτωλή εταιρεία», που είχε αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών, όλως τυχαίως, εντελώς ξαφνικά, τις τελευταίες ώρες, θα διαπίστωνε προβλήματα, κάτι που όντως άρχισε να δηλώνει από το βράδυ του Σαββάτου…

Πρόκειται για μια εταιρεία πληροφορικής που συνδέθηκε άμεσα στο παρελθόν με τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά και με το σύστημα της «μονταζιέρας της Συγγρού». Είχε μάλιστα αναλάβει όλες τις διαδικτυακές δουλειές του Μεγάρου Μαξίμου επί Αντώνη Σαμαρά, καθώς και τη διαχείριση του επίσημου site της ΝΔ.

Σήμερα, όλως τυχαίως, η συγκεκριμένη εταιρεία, τίναξε στον «αέρα» την εκλογική διαδικασία και την αξιοπιστία ενός κόμματος που διεκδικεί τη διακυβέρνηση της χώρας.

Είναι περίπου βέβαιο ότι στη Μουρούζη αυτή την ώρα πρέπει να ανοίγουν σαμπάνιες και να κρυφο-χαμογελούν, μετά το φιάσκο αυτό της ΝΔ και με δεδομένο τον διακαή πόθο του Αντώνη Σαμαρά να επιστρέψει στα πράματα, ως πρωθυπουργός.

Επίσης είναι απολύτως βέβαιον ότι αυτό το κλίμα της εμφυλιο-πολεμικής σύρραξης ευνοεί απόλυτα το περιβάλλον και τα σχέδια Σαμαρά, που δεν θέλουν σταθερότητα στη Νέα Δημοκρατία, ούτε στο πολιτικό σύστημα της χώρας, ενώ ξορκίζουν κάθε σενάριο που φέρνει τον Αλέξη Τσίπρα με τις ευλογίες Καραμανλή-Παυλόπουλου να παραμένει πρωθυπουργός σε κυβέρνηση εθνικού σκοπού, που θα αναλάβει να ισορροπήσει οικονομικά και διπλωματικά την Ελλάδα.

Το who is who της info solution

Η εταιρεία που αναλαμβάνει την διεξαγωγή των εκλογών του κόμματος από την πρώτη στιγμή γέννησε ερωτηματικά για το εάν μπορεί να καταφέρει να βγάλει εις πέρας το δύσκολο εγχείρημα.

Η συγκεκριμένη εταιρεία σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι τις αρχές του 2015, είχε αναλάβει την τεχνική υποστήριξη του Μεγάρου Μαξίμου και την προστασία της πρωθυπουργικής έδρας από επιθέσεις hackers…

Η εταιρεία είχε αναλάβει επίσης τις δικτυακές υποδομές του γραφείου του πρωθυπουργού στη Βουλή, της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού -υπό τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο, κι εν συνεχεία υπό τον Δημήτρη Πτωχό, που στεγαζόταν στο κτίριο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης- να δημιουργήσει μια «ομπρέλα» τεχνικής προστασίας. Η συμφωνηθείσα συνολική αμοιβή ανερχόταν στα 7.868 ευρώ, με ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Η συνολική αμοιβή της εταιρείας για την εκτέλεση των εκλογών αγγίζει τα 410.000 ευρώ, ενώ, σε περίπτωση επανάληψης των εκλογών , το κόστος θα φθάσει τα 430.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί στην κατασκευή ενός πληροφοριακού συστήματος, στο οποίο θα έχει πρόσβαση κάθε εκλογέας στο κάθε εκλογικό τμήμα.

Υποχρέωση της εταιρείας ήταν τέσσερις ημέρες πριν από τις κάλπες να αποστείλει στους υπευθύνους των ΝΟΔΕ τις τερματικές συσκευές (tablets) και μια πλαστική κάρτα με μοναδικό, κρυφό κωδικό για τη διεξαγωγή των εκλογών. Στο ίδιο ποσό περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, ο σχεδιασμός των συστημάτων ανάπτυξης εφαρμογών, η σύσταση και εκπαίδευση ομάδας υποστήριξης, η εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου και η τηλεφωνική υποστήριξη κατά τη διάρκεια των εκλογών, η επιτόπια τεχνική υποστήριξη στα εκλογικά κέντρα στους 52 νομούς και η προμήθεια 2.500 tablets αξίας περίπου 230.000 ευρώ.

Τελικά, την 22α Νοεμβρίου 2015, την τελευταία στιγμή, άρχισε να υποστηρίζει ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα, πως δεν έχει επαρκή αριθμό φορτιστών κι άλλες ανεκδιήγητες δικαιολογίες, με αποκορύφωση το πρωί της Κυριακής, όπου κάθε μια ώρα, μεταξύ 07.00 – 10.00, ισχυριζόταν ότι σε λίγο θα υπάρξει ανταπόκριση του on line συστήματος και ότι θα ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία, αλλά τελικά «σήκωσε τα χέρια ψηλά», με αποτέλεσμα να συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγελαφικά…

2 σχόλια:

  1. Η εταιρια που εδωσε αυτη την προσφορα ειναι του Αντωνη αυτος ο μεσηνιος ειναι ο υπευθυνος ... Για ολα τα κακα αυτος φταιει αυτος .. Γιατι τοσο μενος τοση κακια δεν καταλαβε οτι ειστε απο την καλαματα .. Ο ποιο δικαιομενος και στο εξωτερικο πολιτικος ..συτοι οι πολιτικοι δεν δοξαζονται στον τοπο τους ... Ερωτημα που τα βρησκεται . ** ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΗ **-**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράφεται μέσα στο κείμενο. Δεν το είδατε?
    Μάλιστα, σε συνάρτηση και με το σχετικό δημοσίευμα του RedPepperNews.gr .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.