Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Μετά το Mega, ο Τζιτζικώστας βγήκε “κονσέρβα” και στον Αυτιά!

Ακόμη ένα επικοινωνιακό αυτογκόλ χρεώνεται το επιτελείο του Απόστολου Τζιτζικώστα, που για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα επέλεξε να βγάλει τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας “κονσέρβα”, και όχι με ζωντανή συνέντευξη, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή μεγάλου καναλιού.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το αυτογκόλ μπήκε με την εκπομπή ......

“Mega Σαββατοκύριακο”, στην οποία εμφανίστηκε σε μαγνητοσκόπηση και όχι ζωντανά, επικαλούμενος προεκλογική περιοδεία του.

Σήμερα, το αυτογκόλ επαναλήφθηκε με την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όπου και πάλι εμφανίστηκε στο προστατευμένο περιβάλλον της “κονσέρβας”, και όχι ζωντανά.

Η τακτική του επιτελείου του Απόστολου Τζιτζικώστα να επιλέγει τις μαγνητοσκοπημένες εμφανίσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, προέκυψε ως ανάγκη, μετά τις χαμηλές πτήσεις που κατέγραψε, τόσο στις ζωντανές τηλεοπτικές εμφανίσεις του, όσο και στις προεκλογικές ομιλίες του, όπου φάνηκε ότι δεν έχει ευχέρεια στην εκφορά λόγου και στη σκηνική παρουσία του.

Μόνο που η τακτική αυτή σχολιάζεται ήδη, με τον Άδωνη Γεωργιάδη να “εκτελεί” τον… κρυπτόμενο Απόστολο Τζιτζικώστα, και να τον προτρέπει να βγαίνει ζωντανά σε εκπομπές, ώστε να έχει ζωηρό διάλογο, και απευθείας επαφή με τους πολίτες, αντί να επιλέγει το προστατευμένο περιβάλλον μιας συνέντευξης-“κονσέρβα”, που μπορεί να διαμορφωθεί… κατά το δοκούν.

Τα τακτικά λάθη του επιτελείου του Απόστολου Τζιτζικώστα έχουν επιβαρύνει το κλίμα στο στρατόπεδο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος αναλώθηκε από την πρώτη στιγμή σε μια καμπάνια με έντονα απολιτίκ χαρακτηριστικά, χωρίς διακριτό και σύγχρονο αποτύπωμα, και αδυνατώντας να εκφράσει το νέο και άφθαρτο που ζητούν οι πολίτες.

Υστερόγραφα

ΣΧΟΛΙΟ
Υποψήφιος της "Κονσέρβας" ο Τζιτζικώσττας. Δεν το έχει με τίποτα το live στις συνεντεύξεις του!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.