Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Φιλιατρά: Πακιστανός εισέβαλε στο Δημοτικό κατάστημα και ζητούσε επίμονα να φύγει για την χώρα του

Ένα απίστευτο και πρωτοφανές για την περιοχή συμβάν εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στο δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών.
Συγκεκριμένα, τον τρόμο έζησαν σήμερα το πρωί οι υπάλληλοι του δημοτικού καταστήματος Φιλιατρών καθώς και και τρεις με τέσσερις πολίτες όταν γύρω στις δέκα και μισή το πρωί εισέβαλε στο ....

Δημοτικό κατάστημα ένας Πακιστανός ο οποίος μιλούσε σπαστά Ελληνικά και ζητούσε επίμονα από το προσωπικό να τον βοηθήσουν να φύγει για την χώρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News οι υπάλληλοι του δημαρχείου προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς ζητούσε, καθότι δεν μιλούσε καλά ελληνικά.
Με τα πολλά κατάλαβαν οτι ο Πακιστανός ζητούσε να του δοθεί μία κάρτα με την οποία θα μπορούσε να ταξιδέψει στη χώρα του αφού δεν διέθετε χρήματα για εισιτήρια (ίσ.σ. είναι κάτι σαν δημοσία δαπάνη).

Οι υπάλληλοι του Δήμου επικοινώνησαν με την υπηρεσία ΔΟΜ του ΥΠΕΣ και μετέφεραν το αίτημα του αλλοδαπού και ο διερμηνέας που μίλησε μαζί του του εξήγησε ότι δεν μπορεί να φύγει τώρα γιατί δεν υπάρχει αεροπλάνο και θα πρέπει να περιμένει μέχρι την επόμενη εβδομάδα μήπως βρεθεί.
Αυτό έκανε τον Πακιστανό να δυσανασχετήσει, να κλείσει το τηλέφωνο χωρίς να πει τι απάντηση πήρε και συνέχισε να ζητά επίμονα να φύγει για το Πακιστάν.
Σημείωση: Την εξήγηση την πήρε ο υπάλληλος του Δήμου σε νεότερη επικοινωνία που είχε με τον διερμηνέα της Υπηρεσίας ΔΟΜ

Τότε το προσωπικό ζήτησε την συνδρομή της αστυνομίας προκειμένου να απομακρύνει από το Δημοτικό κατάστημα τον Πακιστανό και στο σημείο έσπευσαν δυο άντρες του Αστυνομικού τμήματος όπου επιλήφθηκαν του θέματος.

Την ώρα που έβγαζαν έξω από το Δημαρχείο τον Πακιστανό, εκείνος επιτέθηκε στον έναν αστυνομικό και προσπάθησε να του αποσπάσει το γκλόπ.
Αμέσως έπεσαν επάνω του τόσο οι δύο αστυνομικοί όσο και ο προϊστάμενος του Δημοτικού καταστήματος ο οποίος απέσπασε το γκλοπ του αστυνομικού από τα χέρια του αλλοδαπού και το απέδωσε ξανά στον αστυνομικό.

Το όλο σκηνικό κράτησε περίπου είκοσι λεπτά με μισή ώρα και μετά το συμβάν οι υπάλληλοι ήταν εμφανώς τρομοκρατημένοι για αυτό που έζησαν δεν μπορούσαν να πιστέψουν το πρωτόγνωρο για την περιοχή συμβάν.

Το πολύ σοβαρό αυτό θέμα έρχεται σε μια εποχή που συζητιέται από τα μεγαλοστελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη η αναδιάρθρωση των αστυνομικών τμημάτων τη Μεσσηνίας με την κατάργηση των Αστυνομικών τμημάτων σε Φιλιατρά , Γαργαλιάνους και Κοπανάκι, θέμα το οποίο θα συζητηθεί σήμερα σε έκτακτη ανοικτή συζήτηση στο Δημαρχείο Φιλιατρών στις 19:30.

Και8 μη χειρότερα θα λέγαμε εμείς!!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.