Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Φιλιατρά: Ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά του ΚΑΦΚΑ [ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ]

Μέσα σε ένα χαρούμενο και εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών που συνδιοργάνωσαν η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, ο Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τριφυλλίας.

Σε μια κατάμεστη ....

αίθουσα, μαθητές της Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης Φιλιατρών τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και μοίρασαν δώρα στους αγαπημένους μας φίλους και φιλοξενούμενους του Κέντρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος, οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννης Μερκούρης και Βασίλης Παπαθεοδοσίου, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τριφυλλίας κ.Ιωάννης Κατσούλας, εθελοντές του ΚΕΦΙΑΠ, διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν Μεσσηνίας, μαθητές των σχολείων των Φιλιατρών, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και κοινωνικών φορέων και πλήθος κόσμου.

Χαιρετισμοί απεύθυναν, ο Σεβασμιώτατος Τριφυλίας & Ολυμπίας κ.κΧρυσόστομος, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ.Παναγιώτης Κατσίβελας και ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος σημειώνοντας από την πλευρά του την ανάγκη της πλήρους αξιοποίησης του κτιριακού συγκροτήματος. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι θεωρείται μέγιστη ευθύνη μας να αξιοποιήσουμε και το τελευταίο τετραγωνικό της δημόσιας ακίνητης περιουσίας του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών και ότι αυτό πρέπει να γίνει τάχιστα, μεθοδικά και συντονισμένα και πάντα σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία.

Στο τέλος της γιορτής ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος ξενάγησε τους καλεσμένους στο Κέντρο και ειδικότερα στη πτέρυγα όπου διαμένουν οι φιλοξενούμενοι διαπιστώνοντας όλοι το υψηλό επίπεδο υγιεινής και διαβίωσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.