Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Ο Ολυμπιακός στο Europa League και πλέον ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ OTE TV

Η ήττα-αποκλεισμός του Ολυμπιακού από την Αρσεναλ στο Γ. Καραισκάκης με το βαρύ 0-3, του στερεί την πολυπόθητη πρόκριση στους 16 του θεσμού και του δείχνει το δρόμο προς το Europa League. Η ομάδα του Πειραιά θα συνεχίσει την ευρωπαική της πορεία στην έταιρη ευρωπαική διοργάνωση και θα περιμένει πλέον να μάθει τον επόμενο αντίπαλο της στη φάση των «32», στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.

Τι συμβαίνει όμως ......

με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του Θρύλου;

Στο Europa League, ο ΟΤΕ TV έχει αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης και των 204 αγώνων της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό (!). Πράγμα που σημαίνει πως για όσο παίζει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη, τα παιχνίδια του θα μεταδίδονται αποκλειστικά και μόνο από τον OTE TV και δεν θα υπάρχει μετάδοση από ελεύθερο κανάλι.

Μόνο ο τελικός του Europa League θα παραχωρηθεί από τον ΟΤΕ TV για παράλληλη προβολή σε κανάλι ελεύθερης μετάδοσης. Mια καλή πορεία του Ολυμπιακού στο Europa League μπορεί να βοηθήσει τον OTE TV να γράψει και άλλες συνδρομές και να «ισοφαρίσει» και τις απώλειες από τον πρόωρο αποκλεισμό του ΠΑΟ από την Ευρώπη.

Digital TV info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.