Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι η αγορά ελαιολάδου

ΥΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ

Η 2014/2015 ξεκίνησε στην Ελλάδα αισιόδοξα με προοπτικές. Σχετικά καλή παραγωγή στους 300.000 τόνους, επίσης καλή ποιότητα και ικανοποιητικές τιμές λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν εφέτος η Ισπανία αλλά ιδίως και η Ιταλία. Το 2015 μπήκε με εκτεταμένες καταστροφές, σαρωτικούς ανέμους και παγετούς στην Πελοπόννησο, ιδίως σε Αργολίδα, Λακωνία, Μεσσηνία, καθώς και στην Κρήτη.

Δυστυχώς, στις περισσότερες περιπτώσεις οι ζημιές είναι μεγάλες, γιατί η .....

Τροχαίο με τραυματισμούς κοντά στη Μαραθόπολη

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, κοντά στη Μαραθόπολη.

Για άγνωστη μέχρι.....

Τι άλλαξε στα επιμελητήρια και τις συνδρομές από αρχές του 2015

Τι άλλαξε στα επιμελητήρια και τις συνδρομές από αρχές του 2015 Νέο καθεστώς για τα μέλη των Επιμελητηρίων ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2015.
Συγκεκριμένα, καταργήθηκε η υποχρεωτική συνδρομή και στη θέση της θεσπίζεται ενιαία, ανταποδοτική συνδρομή των μελών σε όλα τα Επιμελητήρια της χώρας, ενώ με ......

Τέλος τα αυτοκόλλητα ηλεκτρονικά η θεώρηση των βιβλιαρίων ΟΑΕΕ

Με ηλεκτρονικό τρόπο θα γίνεται στο εξής η ανανέωση της ασφαλιστικής ικανότητας των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Οργανισμού.

Έως και πέρυσι, .....

ΒΑΡΑΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ: Σκληρή επίθεση Βενιζέλου σε Σαμαρά για τη Γκερέκου: Ανήθικο και αντιαισθητικό, αγαπητέ Αντώνη…

“Πόλεμο” κήρυξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή την “αρπαγή” της Άντζελας Γκερέκου από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλάει για συμπεριφορές “ανήθικες” και “αντιαισθητικές”, τις οποίες χρεώνει εμμέσως στον Πρωθυπουργό.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Αντώνη Σαμαρά:.....

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Δεύτερη μεταγραφή ο Φλέσσας. Επέστρεψε ο Γιάννης

Στην δεύτερη μεταγραφή προχώρησε η Εράνη Φιλιατρών που λίγο πολύ ήταν γνωστή. Συγκεκριμένα, συμφώνησε σε όλα με τον Ηλία Φλέσσα που έμεινε ελέυθερος από την Κορώνη.

Ο 24χρονος ....

Πώς θα τονώσετε το ανοσοποιητικό σας μέσα στην παγωνιά

Αν αναζητάτε τρόπους να προστατευθείτε από το κρυολόγημα και τη γρίπη αυτόν το χειμώνα και ειδικά τις μέρες που διανύουμε και οι οποίες χαρακτηρίζονται από πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, τότε το πρώτο σας μέλημα πρέπει να είναι η θωράκιση του οργανισμού σας με τις κατάλληλες τροφές.

Δείτε ποιες τροφές πρέπει να αυξήσετε σε κατανάλωση αυτές τις μέρες για .....

Μαραθούπολη: Ο ιδιοκτήτης στον αγιασμό, οι διαρρήκτες στο σπίτι του με βαριοπούλα…

Μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσαν ανήμερα των Φώτων σε κάτοικο της Μαραθόπολης άγνωστοι διαρρήκτες. Την ώρα που εκείνος βρισκόταν στον αγιασμό των υδάτων στη Δεξαμενή των Γαργαλιάνων, οι κακοποιοί «μπουκάρισαν» στο σπίτι του στη Μαραθόπολη.

Ο κάτοικος έφυγε .....

Νέα πρώτη πληρωμή του 2015 για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ

Στις 22 Ιανουαρίου 2015 ενδέχεται - εκτος απροόπτου - να πραγματοποιηθεί η επόμενη πληρωμή για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ σε όσους δικαιούχους δεν έχουν πάρει ή δεν εξοφλήθηκαν στην τελευταία πληρωμή που έγινε στις 18/12, σύμφωνα με πληροφορίες απο την Διοίκηση του Οργανισμού.

Ο διοικητής του ΟΓΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα κάνει γνωστό ότι λήγει στις 15/1 η προθεσμία για την αίτηση Α21 που απαιτείται για τα οικογενειακά επιδόματα ενώ διευκρινίζονται τα παρακάτω: .....

Το Χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων της Ελεύθερης ΕΡΤ [ 7-1-2015 ]

Φιλιατρά: Διακοπή νερού σήμερα το πρωί

Διακοπή νερού θα γίνει σήμερα το πρωί της Πέμπτης και συγκεκριμένα από τις 09:00 έως τις 14:00.

Η διακοπή θα .......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 8ης Ιανουαρίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα