Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Πρόσκληση σε προεκλογική ομιλία της Νάντιας Γιαννακοπούλου



Το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά μέσω Facebook [ VIDEO ]

Το όραμά του για την Ελλάδα παρουσιάζει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε μήνυμά του προς του χρήστες του διαδικτύου μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο κ. Σαμαράς ........

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ πληρώνει την επιστροφή φόρου αγροτικού πετρέλαιου

Από σήμερα Τετάρτη - εκτός απροόπτου- θα πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών η επιστροφή του ειδικού φόρου πετρελαίου από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Το υπουργείο Οικονομικών έχει ήδη προχωρήσει στην καταβολή 34 εκατ. ευρώ για την επιστροφή του φόρου πετρελαίου στους αγρότες το οποίο θα διανεμηθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Η επιστροφή του ......

Σε νέα διεύθυνση από σήμερα ο ΕΟΠΥΥ

Ολοκληρώθηκε σήμερα η μετεγκατάσταση του Οργανισμού από τα γραφεία επί της οδού Κηφισίας 39, στο νέο κτίριο στην Αποστόλου Παύλου 12, στο Μαρούσι.

Στις νέες εγκαταστάσεις .....

Δήμος Τριφυλίας: Δηλώσεις συμμετοχής στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)” 2014-2020

Στα πλαίσια υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)” για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020,

καλούνται

Το Video του Τσίπρα που απέσυραν οι ΣΥΡΙΖΕΟΙ

Αφιερωμένο στον κ. ΧΡΙΣΤΟ ΦΟΥΝΤΑ




Τίμησαν τον Τσίγγανο Κανάρη στην κοπή της πίτας στη Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας

Την πίτα της έκοψε η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ – ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «STANLEY» στην Αθήνα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ο Γεν. Γραμματέας της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας κ. Μπαζίγος Παναγιώτης με τον ταμία κ. Μπράταλο Ιωάννη καθώς και εκπρόσωποι άλλων Μεσσηνιακών Συλλόγων και πολλοί συμπατριώτες και φίλοι.

Την πίτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. .....

Το ΣτΕ βάζει βόμβα στα «θεμέλια» του ΕΝΦΙΑ

Με απόφαση του ΣτΕ που δημοσιεύτηκε χθες σχετικά με την νομιμότητα και συνταγματικότητα του ΦΑΠ βάζει βόμβα στα «θεμέλια» του ΕΝΦΙΑ αφού ανοίγει τον ασκό του αιόλου για προσφυγές των ιδιοκτητών ακινήτων για τον υπολογισμό του βάσει των αντικεμενικών αξιών.

Με αφορμή σχετική ......

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 21ης Ιανουαρίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα