Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Ερχονται περικοπές στις αμοιβές γενικών γραμματέων προέδρων φορέων

Εκτεταμένες περικοπές στο κόστος των αμοιβών σε υπουργεία, φορείς του Δημοσίου και μέλη Ανεξάρτητων Αρχών αναμένεται να εξαγγείλει το υπουργείο Οικονομικών.

Η εξαγγελία αναμένεται να περιληφθεί στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Ήδη οι υπηρεσίες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους έχουν συγκεντρώσει .....

Εκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ

Χαλάει ο καιρός το απόγευμα της Παρασκευής (06/02), σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ - Ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν τη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Πρόσκαιρη επιδείνωση.....

Απορρίπτει ο Δήμος Τριφυλίας την λειτουργία Λιγνιτορυχείου στην Κυπαρισσία

Ο Δήμος Τριφυλίας και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζοντας πλήρως και καθολικά τις απόψεις των πολιτών της, πήρε ομόφωνη και οριστική απόφαση που απορρίπτει το ενδεχόμενο λειτουργίας λιγνιτορυχείου στην Δ.Ε. Κυπαρισσίας του Δήμου Τριφυλίας διότι:

ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΩΝ

Σύμφωνα με την ΥΑ 9497/104760/20-8-2014 (ΦΕΚ Β΄2310) σχετικά με τη συνταγογράφηση γεωργικών φαρμάκων, εκδόθηκε το 713/9651/87-1-2015 έγγραφο, με το οποίο ορίζεται η διαδικασία εγγραφής των ενδιαφερομένων γεωπόνων και τεχνολόγων Γεωπονίας στο μητρώο συνταγογράφων γεωργικών φαρμάκων.

Η εγγραφή στο μητρώο ....

Πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου με 235 ψήφους

Με 235 ψήφους εξελέγη πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Συνολικά ψήφισαν 298 βουλευτές. Σύμφωνα με την καταμέτρηση, 61 βουλευτές ψήφισαν «λευκό», ενώ υπήρξαν και δύο άκυρα ψηφοδέλτια.

Όπως ανακοίνωσε ο ......

600.000 Ευρώ για Διαχείριση απορριμάτων στον Δήμο Τριφυλίας. [ Έγγραφο ]

Συνολικλά θα διατεθούν 11 Εκατομμύρια σε Δήμους της Ελλαδας.

Με το ποσό των 600.000 ευρώ επιχορηγείται ο δήμος Τριφυλίας για την κατασκευή Μονάδας Μηχανικής Διαχείρισης Απορριμάτων από τα συνολικά 11 εκατομμύρια ευρώ που θα διατεθούν σε Δήμους της χώρας.

Το ποσό που θα δωθεί καθώς και οι Δήμοι που θα ......

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας [ 5-2-2015 ]

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 6ης Φεβρουαρίου 2015

Κλίκ στα πρωτοσέλιδα